Hogy lehet egy nagyon lusta férjet szorgalmasabbá tenni?
Figyelt kérdés
Hónapokig kell könyörögni,hogy felkerüljön egy polc vagy megjavítson valamit,sajnos,az apja még nála is rosszabb,szóval jó példa sem volt előtte és el is kényeztették.Van azért remény?Ötletek?2009. nov. 29. 13:53
1/20 anonim válasza:
Dicsérni, dicsérni, dicsérni!
De jól áll a kezedben a kalapács, ez szinte hihetetlen?!! :)
2/20 anonim válasza:
Ismerősöm apja dettó, az anyuka már kezd kikészülni a sok munka miatt.
Próbáld meg dicsérni, ahogy írták, de sokat ne várj, ott se segített.
3/20 anonim válasza:
Megváltozni nem fog, de amit végre megcsinál, az meg is lesz csinálva rendesen.S akkor az egekbe kell magasztalni.
Nincs mit tenni.Kilences.(enneagramma szerint)
Ezért jó vele lenni máskor.
4/20 A kérdező kommentje:
Köszi.Hát én is már roskadozom,plusz még szoptatok is.Ez az egyetlen,ami zavar benne,de ez nagyon,néha kirohannék a világból.A legnagyobb rendet is percek alatt szétbombázza,erre azt mondja,hogy őt nem zavarja,pihenjek le én is....
2009. nov. 29. 14:14
5/20 anonim válasza:
A szomszéd bögyös-faros Mariska épp most jelentkezett be egy kis kávézásra, tudod most hagyta el a pasija... nagyon ramaty állapotban van most szegény...
Úúú, mit fog szólni, ha meglátja, hogy így lóg a polc nálunk...:)
6/20 anonim válasza:
14:15 mit akartál azzal mondani???
7/20 A kérdező kommentje:
ezzel azt akarod mondani,hogy ez legyen a legnagyobb bajom?
2009. nov. 29. 14:25
8/20 A kérdező kommentje:
14.15-nek írtam.
2009. nov. 29. 14:26
9/20 anonim válasza:
Gondolom ezzel azt akarta mondani, hogy lehet a bögyös-faros maca miatt hátha felfúrja azt a polcot, vagy megjavitja a dolgokat, nehogymárlustaférjneknézzék :))
10/20 anonim válasza:
A fő mondanivaló változatlan: a hiúságára próbálj meg hatni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!