A 20 éves fiam bejelentette, hogy apa lesz. Ti, hogy fogadnátok ezt a hírt?
Nem az a baj, hogy 20 éves, hanem, hogy nem dolgoznak, és a nyakatokra vállalnak gyereket.
A mamám, anyum, bátyám is 21 évesen lett szülő, és semmi gond nem volt, mert a papám, apum, bátyám is dolgozott, és már külön laktak.
Ha nincs egzisztencia (legalább egy minimális), akkor ne vállaljon gyereket. Semmilyen korban.
Bírom az olyan válaszokat, hogy "gratula neki, és támogatom, segítem, pénzelem őket etc"
Ilyen választ csak egy tinédzser ír vagy olyan aki még a szüleivel lakik, se kutyája, se gyereke.
Az aki dolgozik, éppen hogy kijön a pénzéből a hónap végéig, mellette 2-3 gyereket is kell nevelnie, az nem fogja a 20 éves ingyenélő, munkanélküli fiát vállon veregetni, hogy "ej! de jó gyerek vagy te.. Nem gond a baba, majd nevelem az öcséiddel együtt. Mit nekem + 60 óra..bírom én.. nyugi, majd kidolgozom a belem helyetted is"
Ha nem gazdag a család, és fontos a pénz, ott bizony komoly érvágás 3 ingyenélőt pluszban eltartani.
Legalább dolgoznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!