Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (lent)

Mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés

anyu nem akar elengedni sehova...

tegnap is meg ma is fél órát könyörögtem neki hogy engedjen el a barátnőmhöz.de nem enged mert azt mondja h nem kell este menni sehova.de eddig kiengedett mindig.nem tudom hogy mi van!14/L

ti 14 évesen mehettek vagy mehettek a hétvégén mindig?vagy nem is kell/kellett engedélyt kérnetek??!SEGITSETEK!!

2009. nov. 28. 20:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Attól függ, hova akartam menni. Ha nem messze, és nem túl sokáig, akkor elengedtem. A legjobb barátnőmmel általában a házunk 100 méteres körzetében maradtunk.

Miért nem a bnőd ment át hozzátok? Mondd neki, hogy nem olyan messze mennétek, és mondjuk este 8ig. Ha pontosan hazaér, lehet belőle fél9, 9 majd ff

él 10 és 10.

2009. nov. 29. 10:49
 22/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nem írnád meg, hogy hova akarsz menni és meddig?
2009. nov. 29. 12:06
 23/29 anonim ***** válasza:

15/L vagyok, de 1 éve is ugyanígy volt:

-suliidőben hétköznap este 8-ig lehetek kint, vagy este 8-ig lehetnek nálam (pl barátom)

-suliidőben hétvégén este 10-ig lehetek kint, és este 9-ig lehetnek nálam

-nyáron minden nap este 10-ig vagy tovább lehetek kint, de nálam csak 9-ig lehetnek.

-a barátnőimhez akkor megyek át,amikor akarok, akkor alszom ott, amikor akarok (azaz mikor meghívnak), csak értem jönnek/visznek ha pl sötét van.

természetesen vannak feltételeik:

-ismerik a szüleim, akivel megyek és megbíznak benne

-tudják, hogy hazakísér, akivel megyek(barátom), vagy a barátnőimnél alszom stb stb akkor taxival megyünk hozzájuk, tehát nem kódorgunk csajok este az utcán

-mindig pontosnak kell lennem, mert ha kicsit is kések, utána már nem bíznak meg bennem annyira,és nem is engednek el.

és persze nem bulizni járok, (eddig 3x voltam, barátnőim szülinapján, akkor hajnali 3 volt a limit), nem iszom, nem dohányzom, nem drogozok.a barátnőimmel/haverokkal hülyülünk pl. nyáron a városunk tópartján, vagy egymásnál.röhögcsélünk, ökörködünk, semmi több, tehát most ne ilyen orgiára gondoljatok:)

a barátomnál nem engednek aludni és ő sem aludhat nálunk, ehhez még fiatalok vagyunk.

és persze ha rossz jegy csúszik be, akkor büntetés. (4-es 5-ös tanuló vagyok)

sok szerencsét, próbáld anyukádat puhítgatni, kérdezz rá, hogy most miért nem enged el.

2009. nov. 29. 15:43
 24/29 anonim válasza:

Biztos félt. '%/F vok és engem is csak nagy ritkaság enged el akárhova is.

Ngayon szar érzés tudom de ez van. :(

2009. nov. 29. 16:50
 25/29 anonim válasza:

16 vagyok 7re max 8ra otthon kell lennem, egyedül szilveszterkor kapok kimenőt este, vagy ha valamelyik családtaggal vagyok nagymama nagypapa nagynéni nagybácsi anya apa...

szóval szerintem nekem még rosszabb helyzetem van, mint neked.

én könyöröghetek akármennyit, az eredményen nem fog változtatni, de már csak kevesebb mint 2 év HAHAHA :D

2010. jan. 10. 20:48
 26/29 anonim válasza:
utolsó vagoyk, hozzátenném, nem aludhatok a barátaimnál se se lányoknál se fiúknál és ez kislány koromban is így volt. átmehetek, de ott nem aludhatok.. :)
2010. jan. 10. 20:49
 27/29 anonim válasza:
hát én mindig mindenhova elmehettem megtehettem mindent...apum külföldön van és ö így nemtud beleszolni anyám meg nagyívből tojik a fejemre..-.- eccer elmentem suliba és negyed kilenckor értem haza és aniyt nem kérdezett h mivolt a suliba vagy holvoltál ettél valamit vagy micsináltál edig ..semit de az a baj h azse jó ha megtiltják de az se h leszarnak...
2010. febr. 16. 16:25
 28/29 anonim válasza:
előző voltam és 13-14/L
2010. febr. 16. 16:26
 29/29 A kérdező kommentje:
utolsó.hát az elég sz*r ha igy törődnek veled!
2010. febr. 16. 21:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!