Szerintetek baj, hogy a párom fürdeti a két éves lányomat?
Lassan egy éve vagyunk együtt a párommal, van egy két éves kislányom akit rendszeresen ő fürdet, vagyis beteszi a kádba, kiveszi és felöltözteti.
Tegnap olvastam itt egy kérdést amiben arról volt szó, hogy a nevelőapuka valószínűleg molesztálta a kérdező kislányát, legalábbis a kérdező erre gyanakodott.
Én nem feltételezek ilyesmit a páromról, de annyi mindent hallani manapság. Nektek mi a véleményetek erről?
Mármint arról, hogy a párom fürdeti a lányomat.
Szuper.
Szóval nektek az a jó, ha ő fürdeti, de jaj, a marinéni mit szól.
Tudod mit, ne fürdesse, tegyetek rá magasról, hogy a gyerek koszos marad, ha te bohóckodsz vele, mert a marinéni véleménye sokkal fontosabb.
Egyrészt te ismered a párodat. Másrészt nem minden mostohaapa pedofil, viszont csak ezekről kapunk hírt és kérdéseket. Minden nap kiírhatná 5 millió ember hogy a mostohaapa nem fajtalankodott ma sem a nevelt lányával.
Csak a rossz hírek és negatív dolgok jutnak el hozzánk, így nem érezzük hogy az összes estből ez milyen kis hányad.
Nagymamám mindig panaszkodik hogy a híradókban csak a balesetekről írnak. Most mondják el hogy kis pista épségben eljutott a-ból b-be?
Ismered a párod, neked kell tudni. Hogyha bármi gyanúsat észlelsz akkor viszont lépj fel ellene.
Én is fürödtem apuval anno egy kádban és köszönöm ép és egészséges felnőtt lett belőlem, élek. Ha ennyire parázol, akkor nézd végig minden este, ahogy a párod megfürdeti a kislányt. Miért kell ezen kiakadni?
Én, ha elmesélem a családnak, hogy a párom fürdeti a kislányomat, megeteti, tisztába teszi, ha kell, akkor nem a fujjogás az általános vélemény, hanem de jó, hogy olyan embert fogtam ki, aki segít mindenben! A szomszéd Pista bácsi és Gizi néni véleménye meg még is ki a frászt érdekel? Majd én tudom, hogy van-e mitől félnem, vagy sem.
"Én, ha elmesélem a családnak, hogy a párom fürdeti a kislányomat, megeteti, tisztába teszi, ha kell, akkor nem a fujjogás az általános vélemény, hanem de jó, hogy olyan embert fogtam ki, aki segít mindenben!"
Csak a te esetedben annyi a különbség, hogy a párod a gyerek apja.
Kedves 27-es! A jelenlegi párom nem a kislányom édesapja (sajnos). Ő itt hagyott a 7 hónapos gyerekemmel anno és azóta is kéthetente hallunk csak róla, amikor elviszi a lánykát egy napra. Neki fontosabb volt a farka, mint a várandós felesége, avagy később az újszülött kislánya. :)
A páromban maximálisan megbízok, eszembe sem jut, hogy ilyet tenne a lányommal! Nem egyszer végignéztem ahogy fürdeti, vagy tisztába teszi. A lányom azért szereti annyira, mert pacsál, játszik vele fürdetés közben, míg nekem sokszor csak a sablon fürdetésre van energiám és jóccakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!