Miért csinálja? Mi lehet az oka?
Kiegyensúlyozott, két kisgyerekes házaspár vagyunk. Boldog, nyugodt otthon, gyakori házasélet, látszólag minden rendben. A férjem viszont szinte a kezdetektől neten flörtöl nőkkel (tudom a jelszavait) , szexpartner keresőzik, volt, hogy szexchatelt volt kalandjával hónapokon át. Miután kiderült, mindig próbáltuk megbeszélni, ő mindig azt mondta, hogy semmi nem hiányzik neki és csak szórakozott és sosem csalna meg. Egyszer álnéven én is regisztráltam egy ilyen oldalon, velem is csak szexchatelt, de a konkrét találkozás elől kihátrált.
De! Legutóbb egy erotikus masszőrnő hirdetésére írt, konkrétan megegyeztek a mikor-hol-mennyiért kérdésében. Mikor szembesítettem vele, megint a szokásos szöveg, hogy hülye volt és sosem csalna meg. Ez kb. 2 hó napja volt, azóta próbál a kedvemben járni, a tenyerén hordoz, de én azt hiszem, már nem akarok vele élni tovább.
Megváltozhat egy ilyen ember? Elképzelhető, hogy tényleg csak az adrenalin kell neki és azért csinálja, de a tettek mezejére nem lépne? Vagy menthetetlen a házasságunk? Nem akarok tönkremenni, de felesleges féltékenységgel sem akarom tönkretenni a családom.

A virtuális megcsalás is megcsalás.
Internet- telefon- személyes találkozás egy nyilvános helyen - találkozás privát helyen: a szexuális kapcsolat fokozatai a virtualitásból a fizikai megvalósításig.
Tehát én választás elé állítanám.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!