Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit csináljak, help...

Nem tudom mit csináljak, help (? )

Figyelt kérdés
Ma egész nap egyedül vagyok itthon. Nem tudok mit csinálni, már régóta itt bőgök, annyira-annyira egyedül érzem magam. Anyáék elmentek itthonról, elvitték a kulcsot, se elmenni nem tudok, se áthívni valakit.kösz hogy elolvastad.
2009. nov. 28. 14:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hallgass zenét. Kulcsod pedig valóban legyen, nem muszáj csavarogni, de bármi baj adódhat és nem tudsz kijutni a lakásból!
2009. nov. 28. 14:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Takarítsd ki a szobádat.Csinálj vacsit mire a szüleid hazajönnek.Így bevágódsz és legközelebb nem kell egyedül maradnod.
2009. nov. 28. 14:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha egy 16 évest úgy hagynak ott egy lakásban egyedül, hogy nincs kulcsa, akkor nagy gáz van. Én ezt el sem tudom képzelni. Egy szellemi fogyatékosnak nem adok kulcsot, de nem is hagyom egyedül. Egy épelméjű fiatalt meg nem zárok be.

Akkor hogy is van ez nálatok?

2009. nov. 28. 14:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért zártak be?
2009. nov. 28. 14:49
 15/17 anonim ***** válasza:
A kedves kérdező annyira nagyon nem unatkozhat, ha nem reagál a válaszokra...
2009. nov. 28. 14:55
 16/17 anonim ***** válasza:
biztos rákattant a "ma 14:21" által ajánlott weboldalra:)
2009. nov. 28. 14:57
 17/17 anonim ***** válasza:

[link] játsz ezzel :D imádom kitalálja mire gondolok:D

12/f

2009. nov. 28. 15:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!