Az a helyzet hogy nem vagyok felkészülve. Nem érzem magam érettnek hozzá. Mi legyen?
Figyelt kérdés
24 vagyok és apa leszek csak nagyon nem érzem magam érettnek hozzá. Azt mondta a barátnőm hogy akkor felnövök. Szeretnék gyereket de nem ennyi idősen hanem olyan 6-10 év múlva mert nem készültem fel rá és védekeztünk.2013. dec. 30. 23:52
21/25 anonim válasza:
19, de ha én nem értek ezzel egyet, attol nem kell lepontozni. azt, had én döntsem már el, hogy az én felfogásomban, az én értékrendemben mikor kell jönnie a gyereknek. most itt akkor midnenre mindenkinek bologatnia kéne?
22/25 anonim válasza:
én nem pontoztalak le, nem szokásom
23/25 anonim válasza:
te mit pofázol? a gyerek a 14 éves
és leírtam nem terveztük,de ennyit ért az óvszer,amúgy 21 évesen szültem,és igen mellette csináltam meg a sulit,és elkezdtem egy vállalkozást,mi tartottuk el magunkat,nem a szülők,mellékesen elég gáz ha azt hiszed az a kapcsolat tovább tart ami 25 év felett kezdődik,mi már lassan 5 éve együtt vagyunk,külön élünk saját hitel mentes lakásunkban,össze is házasodtunk van munkánk is,és nem én szóltalak le hanem te a fiatal szülőket és gyereknek tituláltál fiatal felnőtteket,vagy egy tini vagy vagy egy 20éves aki eddig semmit nem ért el,vagy egy befásult középkorú akinek nem jött össze a gyerek,máskülönben nem támadnád aki fiatalon lett szülő
24/25 anonim válasza:
Anyukám 22 éves volt amikor megszülettem, és velem együtt fejezte be az iskolát, és vizsgázott le. Velem semmi baj nem volt, ha Anya tanulni akart (márpedig állandóan tanult), Apa pedig épp dolgozott, akkor leültetett maga elé, és tanult. Én pedig full csendben, magamtól eljátszogattam a kicsi babáimmal. Minden vizsgája kitűnő lett.
25/25 anonim válasza:
Ez nem mindig kor kérdése. Ismerek fiatal és nagyon jó apákat. Viszont olyat is aki majd 40 és még mindig retteg hogy majd jön a gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!