Zavarna a kovetkezo helyzet? Tobbi lent!
Nagyon nem bírnám, ha a nőm röpke fél együttjárás után felülbírálná, hogy kivel és hova megyek.
Itt nem az exről van szó, hanem a nagyapjáról, aki egy ideig a családja része volt, így illik elmennie.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy meddig voltak együtt az ex-szel, vagy van-e közös gyerek.
Igen, zavarna. Ha az ex, akkor az legyen is ex. Ha elváltak, és szétbútoroztak, akkor az érzelmi szálakat is el kell tudni varrni. Van egy másik ember azóta mellette (te), tehát ELVILEG semmi köze az exhez, sem annak a retyerutyájához.
A másik: ha ő maga mégis el akar menni a temetésre, akkor menjen, de nem parancsra. Ne rendezkedjen az ex az ő és a te életetedben.
Engem ez olyannyira zavarna, hogy valószínűleg a pasit nagyon hamar lapátra tenném. Az ex ugyanis úgy rendezkedik az életében, MINTHA még mindig a felesége volna. Bocs, de ezt nem. Aki nem tudja az elszáradt gallyakat levágni, az elszakadt szálakat elvarrni, annak nincs keresnivalója egy másik ember életében. Mi közöd van neked az ő exéhez, vagy annak családjához? Semmi.
Én elvárom, a legmesszemenőbbekig, hogy egy pasi, HA engem választ, akkor az exét tegye ex-szé. Azaz temesse el a holtakat - és itt nyílvánvalóan nem a nagypapára gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!