Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna a kovetkezo helyzet?...

Zavarna a kovetkezo helyzet? Tobbi lent!

Figyelt kérdés
Hazajon ma a baratotom es bejelenti h az ex felesege ma 5x hivta telefonon mert meghalt a nagyapja es temetesre kell menni...normalis h ennyire tartja azzal a csaladdal a kapcsolatot? (mi csak fel eve vagyunk egyutt, az ex-feleseggel nincs kozos gyerek, kb 3 ev utan elvaltak).

#ex-feleseg
2013. nov. 16. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem az ex nem volt a férjem, de 3 évig voltunk együtt, így ismertük oda-vissza egymás családját. Ő is elmondta mikor meghalt az apukája és én is felhívtam, mikor a nagymamám halt meg, akit kedvelt. Ez szerintem egy normális kapcsolathoz hozzátartozik.
2013. nov. 16. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem érdekelte a beteg nagyapa, akkor nyilván nem miatta meg el a temetésre, hanem az exe miatt. Márpedig ha elmegy miatta/érte, akkor valószínűleg nincs túl rajta. Az egészen más persze, ha amúgy is jóban vannak a szakítás után, mert akkor oké, de ha nincsenek jóban (tehát haraggal váltak el, stb.), akkor nem oké, hogy felhívja és a pasid rögtön ugrik.
2013. nov. 16. 21:38
 13/15 anonim ***** válasza:
veszekedj csak vele ilyen baromság miatt... akkor tuti megvigasztalja majd az exét :) (nekem az esne rosszul ha nem szólna a volt férjem ha meghal valaki a családjában...)
2013. nov. 16. 21:46
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Annyira nevetségesek vagytok. Hát a megboldogult gimis tanárotok temetésére is elmentek, akkor egy olyan ember temetésére ne mennétek el aki az életetek része volt, aki a családotok volt, akit szerettetek? Ha bárki meghal az excsaládomból, biztosan elmegyek a temetésükre! Ez nem is kérdés, teljesen egyértelmű.

A ti logikátokkal élve (az exet el kell temetni, minden kapcsolatot megszakítani), ha az exünk meghal, akkor nem mehetünk el a temetésére? Mert hujuj aztán mi lesz, csak nem érzelmileg kötődünk valakihez, akivel évekig összekötöttük az életünket? Hát de, bmeg.

Ui.: Minden exemmel tartom a kapcsolatot, és nyomon követem mi történik velük. Nem zavarja a páromat, nyilván, hiszen egy normális, egészséges felnőtt nő.

2013. nov. 17. 02:42
 15/15 anonim válasza:
Kérem a következőt!
2014. febr. 4. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!