Mit tennétek a helyemben? Elköltöznétek, és kibírnátok a bűntudatot?
Anyámmal enyhén szólva érdekes a kapcsolatom. Nem mondom, hogy sokat veszekszünk, de amikor igen, akkor nagyon...Most egy ideje beteg ( igazából több éve ), többször kórházba is került. Most nem voltam itthon ( 160 km-re lakik a barátom, nála voltam hétvégén ), és anyám még ilyen távolságból is üvöltözött velem, lehordott minden mocsoknak. Nem volt itthon van, én meg rendeltem. Mire kihozták, megnyugodott, de még mindig én vagyok a rossz. Munkám még nincs, de hébe-hóba dolgozom, szóval nem vagyok ingyenélő, konkrétan én tartom el anyámat az örökségemből. Mit tennétek? Költözzek, és viseljem el, hogy mindennap aggódom amiatt, hogy lesz valami baja, netán meghal ( csak azt ne... ), vagy maradjak, és áldozzam fel az idegeimet a szeszélyének?
19L
Elírtam, nem volt itthon fa.
Mert nem intézte...Direkt itthagytam neki egy bizonyos összeget, hogy fát, gázpalackot, ételt tudjon magának venni, amíg nem vagyok itthon. De ezen felül én az elmenetelem előtt bevásároltam, hús, tészta, krumpli, kenyér, stb. Én ruháztam fel télre, mert a hitelek miatt a fizetéséből csak 40 ezer forintot kap kézhez. Azt mondja, meglenne nélkülem is, de én nem merek még szilveszterre sem elmenni, mert félek, hogy baja lesz. Nem merem élni az életem. Hiába könyörgök, orvoshoz meg nem megy a bajaival. Mindenért engem hibáztat, azt mondja, nincs étel, tüzelő, nincs ruhája. Elegem van.
Anyukád érzelmileg zsarol téged, próbál bűntudatot kelteni és ezzel ösztönözni téged arra, hogy ne hagyd el őt.
Változni valószínűleg nem fog, szóval én nem áldoznám fel az életemet miatta.
Amúgy milyen betegsége van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!