Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám holnap fogja bemutatni...

Anyukám holnap fogja bemutatni az új párját, és nem tudom hogy illik ilyenkor köszönni?

Figyelt kérdés

A "Jó napot" olyan hivatalos. "Csókolomot" az öreg bácsiknak szoktak köszönni. Mégse tegezhetem le rögtön, hogy "Helló" vagy "Szia".

Én 17 éves lány vagyok, ő 43 éves férfi.

Előre is köszönöm!

2013. dec. 26. 20:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem pedig nem neki kell felajánlania, mert ő a férfi, te meg a nő vagy.

17 évesen nem vagy már kisgyerek, majdnem felnőtt vagy!

Szerintem nyugodtan letegezheted, különben a végén ő is magázni fog téged, hiszen hogy néz már ki, hogy te magázod, ő meg tegezzen egy nőt?

(Tudom, hogy furán hangzik ez most neked, de hidd el, te már felnőttnek számítasz. :))

2013. dec. 26. 20:51
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó, ha nem ismered az alapvető illemszabályokat sem, ne adj tanácsot!

Kérdező, az üdvözlöm tökéletes, barátságos, de mégsem tegeződő forma. Az anyukád barátja szinte biztos, hogy nagyon hamar fel fogja ajánlani a tegeződést. De ebben az esetben kizárólag ő ajánlhatja fel, te nem!!

2013. dec. 26. 21:39
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
11-es hülyeséget írt. Meg ilyenkor te amúgy sem nő minősítésben vagy, hanem mint gyerek és ő az anyukád párja. Úgy illik, minden esteben hogy az idősebb felajánlja a tegeződést, ha férfi ha nő az illető.
2013. dec. 26. 21:46
 14/19 anonim ***** válasza:
3%

Hát, ezen vitatkozhatnánk, mert szerintem ti írtok irdatlan nagy baromságokat.

Az anyukája párjáról van szó, akit igen fura magázni...

De adjatok csak idióta tanácsokat, hadd legyen majd a kérdezőnek egy jó kellemetlen pillanata miattatok!

2013. dec. 26. 21:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

11.-es, tanulj, művelődj egy kicsit.

2013. dec. 26. 21:56
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Az lenne kellemetlen, ha rögtön letegezné. A kérdező még nem nagykorú, pláne nem nő még. Gyerek státuszban van, az anyja párja jóval idősebb nála. Még szép, hogy magáznia kell, amíg fel nem ajánlja a tegeződést. Amit rögtön fel fog, de ha egyszer illetlen lenne máshogy akkor ez van.
2013. dec. 26. 22:01
 17/19 anonim ***** válasza:
73%
Én ilyenkor hirtelen azt szoktam,hogy üdv!!:):):):)
2013. dec. 26. 22:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Egyértelműen és minden mást kizáróan: Jónapot kívánok!

És aztán úgyis kezet fogtok, bemutatkoztok. Szerintem egyből felajánlja a tegeződést, de Te NEM kezdeményezheted. A Jónapotkívánok-ot is lehet mosolyogva, barátságosan mondani.

Sok sikert!

25N

2013. dec. 27. 10:39
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! Akkor marad a Jó napot. :)

Csak sajnos el lett halasztva, mert közbejött neki valami (orvos, és behívták valamiért).

2013. dec. 27. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!