Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan illik? A lánynak vagy...

Hogyan illik? A lánynak vagy a fiúnak kell bemutatni előbb a szülőknek a párjukat?

Figyelt kérdés
Én vagyok a lány.... ha bemutat a szüleinek, testvérének illik valamit vinnem ajándékba? Ha igen, akkor mit?
2012. máj. 20. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs szabály. Nálunk nem is volt különösebb bemutatás. Annyi, hogy a bemutatás megismerkedésünk után kb. 3 hónappal volt. 2 hét után korai például, de végül is ismerkedni bármikor lehet. Én nem vittem semmit ajándékba, rosszul is lett volna a párom édesanyja. Ha meghivnak ebédre max. vigyél sütit, ha nem lesz ebéd, csak méssz náluk bemutatkozni nem kell semmi.

22-L

2012. máj. 20. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Előbb a lányos háznál kell tiszteletét tenni a fiúnak. Ha te mész a fiúhoz, illik vinni 1 szál virágot a Mamának, 1 ü. bort a Papának, a tesónak 1 tábla csokit.
2012. máj. 20. 15:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. máj. 20. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!