Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most kezdtem el dolgozni,...

Most kezdtem el dolgozni, külföldön. Havonta mennyi pénzt illik hazautalni a szülőknek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most nem értem. Nagyon rossz anyagi körülmények közt élnek a szüleid? Mert akkor igen, küldjél haza. De egyébként, ha ők is dolgoznak, vagy nyugdíjasok akkor szerintem nem kell.
2009. júl. 5. 19:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Dolgoznak és a húgom még egyetemista, ezért gondoltam erre.
2009. júl. 5. 19:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 %-ot küldenék. Arányaiban ez talán elfogadható, ha figyelembe vesszük a te kiadásaidt is. De 10 %-nak is biztos örülnének.
2009. júl. 5. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

En nem kuldtem semmit haza, tesom meg akkor fosulira jart. Anya nem is varta el. egyszer utaltam eghy nagyobb osszeget mikor megszorultak anyagilag akkor sem kertek. Kulfoldon is fel kell epiteni egy eletet es nem tenyerig tejfel odakint sem. az elso 6-8 honap pl itt eleg durva aztan lesz jobb is.

Ma mar a csaladom kint van nalam kiszponzoraltam oket en fizettem a bevandorlassal kapcsolatos dolgokat, tesomek nalam laktak (felesegevel) elso 7 honapban, anya meg nalam maradt es lakik mai napig is.

nalunk ez igy mukodott.

2009. júl. 6. 05:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is kint dolgozik, nem várom el tőle, hogy küldjön haza. Örülök neki, hogy el tudja tartani magát és egy kicsit félre is tud tenni.
2009. júl. 6. 07:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyit keresel.

De ha nem pénzfüggő a családot, akkor 10-20-30 ezer is elég. :)

2009. júl. 6. 11:34
 7/8 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mennyire anyagias egy család. Lehet nem is állnak rosszul, de igénylik, hogy küldj haza, havi 30-40-et. És lehet nem is keresel sokat, de a látszat miatt küldesz haza ennyit. Én azt mondom, küldj, ha úgy érzed, hogy megteheted és segítesz vele, vagy még jobb gesztus, ha direktbe testvérednek küldöd a tanulmányokra, de a pénz költését szülői felügyelettel oldaná meg.
2009. júl. 11. 08:10
 8/8 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőlük, hogy szükségük van e pénzre. Ha nem, akkor minek küldenél nekik?
2010. jún. 29. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!