Mennyi idő után illik bemutatni a párunkat a szülőknek?
volt egy fiú akivel majd 3 évig voltam nem mutattam be otthon, tudták, hogy létezik de soha nem vittem haza, nem éreztem szükségét a megismerkedésnek
Kb. 21-22 éves lehettem mikor eldöntöttem, hogy csak azt mutatom be otthon akivel úgy érzem, hogy együtt fogom leélni az életem, és így is cselekedtem, pár évre rá jött a nagy Ő összeköltözés baba és remélem, hogy együtt is fogunk megöregedni
Lehet, hogy ez sem a legjobb megoldás de az sem aki fél évente visz haza új barátot barátnőt
Nálunk is pont így volt, már egy éve együtt jártunk, ő már rég nálunk lakott szinte (onnan indultunk dolgozni, oda mentünk haza,ott vacsiztunk és ott fürödtünk, tehát lehet mondani, hogy ott lakott), amikor én még nem ismertem az Anyukáját. Édesapja meghalt sok-sok évvel ezelőtt, és azóta az Anyukájának új párja volt, és -szerintem- Ő ezt valamilyen szinten szégyellte, vagy nem tudom miért nem mutatott be, de én sosem erőltettem. Aztán egyszer tök véletlenül mentünk hozzájuk valami cuccáért a Páromnak, és otthon voltak az Anyukájáék, no azóta gyakran töltjük Náluk a 7végét is, ennek lassan 2 és fél éve. De ha Ti veszekedtek is rajta, akkor annak oka van, tehát csak megmondja, hogy miért nem akarja. Semmiképp sem mondanám, hogy nem gondolja komolyan Veled, valami családi ok lehet, vagy hasonló...
Remélem mielőbb megoldódik!
Köszönöm a válaszokat:) Én mindig az első adandó alkalommal bemutattam a szüleimnek,ha volt valakim,mert mi sokat bulizunk együtt a családdal,és hogy ott is ott lehessen.
Kedves 4. válaszoló apukájával nincs jóban,nagyon nincs,viszont anyukájával él,és nagyon szereti őt.A helyzet az,hogy még egy lányt se mutatott be otthon,és a barátoknak is én voltam az első akit bemutatott.És csak azért zavar,mert az öccsének a barátnőjét ismeri az anyukája,és ők nagyon sokat vannak együtt náluk,de én csak akkor mehetek hozzájuk,ha anyukája elutazik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!