Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Min mennyi idő után illik/szok...

Min mennyi idő után illik/szokás bemutatni a partnert?

Figyelt kérdés

Az első alkalom, hogy bárkit is bemutatok a szüleimnek. A lány szeretné megismerni őket, nekem meg nem oszt nem szoroz.

Ellenben erről jutott az eszembe: Mekkora az a minimális együtt töltött idő amit érdemes bemutatás elött betartani?

Jó, gondolom biztosan lesznek olyanok akik azt monják már az első héten bemutatták. De még is?

Kort is írjatok!

24/F

2011. ápr. 24. 16:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 2-3 hónap után gondolom ideálisnak.Mondjuk én azért gondolom igy,mert az kellemetlen ha az ember 1 hét után hazaviszi,egy hét után meg mondjuk kiderül hogy nem lesz az egészből semmi.. Ezt eljátszanám 2-3szor és nem vennék már a szüleim sem komolyan.
2011. ápr. 24. 16:23
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 2 hónap után mutattam be a barátomat a szüleimnek. Nem tudom, hogy ez soknak vagy kevésnek számít-e, de én addig nem akartam bemutatni, amíg kicsit jobban meg nem ismertük egymást. Csak azután mutattam be, amikor éreztem, hogy nem csak egy futó kaland fog kialakulni, hanem ő is és ugyanúgy én is komolyan gondolom.

22/L

2011. ápr. 24. 16:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
3-6 hónap múlva ideális.
2011. ápr. 24. 16:27
 4/20 A kérdező kommentje:

Ö, akkor ez szűk 2 hónap lesz...

1 hónap 3 hét.

2011. ápr. 24. 16:32
 5/20 anonim ***** válasza:

A második barátomat én 4 hónap után hoztam haza először.

Az első barátomnál nagyon kellemetlen volt ez az egész, egy városban laktunk, és azt mondta nekem, hogy megmutatja melyik utcában lakik ezért sétáljunk el arra. Az apukája pont kint volt a ház előtt, ezért ha akartam ha nem 1 hét után bemutatott neki. Nekem ez túl gyors volt, hiszen nem is számítottam rá, nem volt felkészülve a dologra. Rögtön behívtak a lakásba is, így mindenkinek be kell mutatkoznom. Úgyhogy szerintem jobb később mint túl hamar. :)

2011. ápr. 24. 17:01
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy hülye kérdés, de tapasztalatlanságból eredően muszáj megkérdeznem: és hol találkoznak a párok addig, amíg be nem mutatják egymást a szüleiknek?

Mármint úgy gondolom, ha két ember szerelmes, szükségük van némi intimitásra, amire nem sok lehetőség van, ha 2-3 hónap járás alatt folyton csak valahova beülve találkoznak. De mi van akkor, ha a szülő otthon vannak? Akkor meg nyilván nem hiszi haza valaki a párját... szóval ha nem valamelyikük otthonában találkoznak, akkor hol?

2011. ápr. 24. 17:25
 7/20 A kérdező kommentje:

Gondolom koli, albérlet.

Én másodmagammal önnálóan élek egy lakásban(albi) így nem gond. A lakótársam pedig eleve gyakran itt sincsen.

2011. ápr. 24. 19:44
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

* Mármint úgy gondolom, ha két ember szerelmes, szükségük van némi intimitásra, amire nem sok lehetőség van, ha 2-3 hónap járás alatt folyton csak valahova beülve találkoznak.

Ma 17:01 vagyok. Én nem feküdtem le vele csak 5 vagy 6 hónap után. :) A többire meg a kocsiba került sor... Mivel még mind a ketten a szülőkkel lakunk, ezért legtöbbször most is elmegyünk itthonról, hogy ne kerüljünk kellemetlen helyzetbe. Így mi is nyugodtabbak, felszabadultabbak vagyunk, akármilyen nevetséges is a dolog, máshogy nem nagyon lehet megoldani pici ház esetén.

2011. ápr. 24. 19:50
 9/20 A kérdező kommentje:
Esetleg létezik rá illemszabály is?
2011. ápr. 26. 10:25
 10/20 anonim ***** válasza:

Szerintem erre nincs konkrét szabály. Én általánosságban azt javasolnám (amit már írtak is előttem), hogy amikor már látszik, hogy komoly kapcsolat lesz belőle -- na, akkor érdemes bemutatni a szülőknek. Az persze mindenkinél más, hogy ez mennyi idő alatt derül ki.

Nekem volt egy kapcsolatom, ahol a pasi 1 hónap után bemutatott a családjának. Tökre örültem, hogy lám-lám, mennyire komolyan vesz. Erre fel a Nagy Bemutatás után 3-4 nappal szakított velem. :D Ki érti ezt?

Szóval akkor mutasd be a szüleidnek, hogyha tényleg komolyan gondoljátok a dolgot. Ez 1-2-3 hónap minimum (?). De mindenkinél más, persze.

2011. ápr. 26. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!