Min mennyi idő után illik/szokás bemutatni a partnert?
Az első alkalom, hogy bárkit is bemutatok a szüleimnek. A lány szeretné megismerni őket, nekem meg nem oszt nem szoroz.
Ellenben erről jutott az eszembe: Mekkora az a minimális együtt töltött idő amit érdemes bemutatás elött betartani?
Jó, gondolom biztosan lesznek olyanok akik azt monják már az első héten bemutatták. De még is?
Kort is írjatok!
24/F
Engem a barátom 3 hét után mutatott be a szüleinek(elváltak a szülei,tehát külön-külön)de bánom,hogy ilyen hamar átestünk ezen az egészen. Utána fél évig másról nem szólt a kapcsolatunk,csak az állandó családi ebédekről,amivel már tele volt a hócipőm.Minden nap másnál voltunk.
Szinte még egymást sem ismertük,de a nagynénivel több időt töltöttem, mint vele...
Szerintem várjatok még!
Mond el neki, hogy nem szégyelled őt,nem azért nem viszed oda.Csak szeretnéd ha előtte egymást ismernétek meg.
De a ti dolgotok :)
23/L
Engem egy hónap után mutatott be a szüleinek. Vagyis az édesanyjának. Én anyumnak tudtam csak bemutatni, mert csak ő volt akkor itthon, amikor hazahoztam, de az is két hónap után volt kb. Nem tudom mennyi a minimális idő, nem tudom mikor illik, amikor úgy érzed, hogy ideje lenne, mert már elég komoly.
14/L vagyok....Ő 18:))
Valóban.
Részemről azért mentem el a lány szüleihez, hogy ne aggódjanak a lányukért hova megy/kivel találkozik.
Másfelől nem tartom sürgősnek, hogy bemutassam a családomat, de a barátnőm szeretné látni.
Kissé azért zavar, ha meglátja az anyagi és kultúrális különbségeket. Persze bízom benne, hogy meg tud vele kűzdeni s nem fogja aggasztani. Már aggódig miatta, pedig csak néhány dolgot mondtam el. Még jó, hogy az etikettet otthon nem vesszük olyan véresen komolyan mint a nagyszüleimnél.
Kinek a javára van különbség? Ha a férfi javára, de nem nagyságrendekkel magasabb (iskolai végzettség, jobb anyagiak), az kevésbé szokott nehézséget jelenteni. Sokáig természetes, elfogadott volt és kevésbé zavarta a feleket, mint a fordítottja. Nem törvényszerű, hogy ne lehessen áthidalni, ha van igény a másik félben még tanulni, vagy az iskolán kívül szellemiekben értékes dolgokkal foglalkozni. Az anyagi különbségeknek is sokféle háttere lehet, nem feltétlenül jelenti az igyekvés, szorgalom, tehetség hiányát. Ha csak a nemtörődömség, lustaság az oka, az már nehezebb.
Ha zavar, hogy a lány ilyen hamar érdeklődik, kíváncsi, van egy jó kérdés, tedd fel neki: Miért szeretnéd tudni/látni ...(ezt vagy azt, amire kíváncsi)? Ha elgondolkodik és válaszol, hátha letisztul mindkettőtök számára a dolog. Sok sikert a kapcsolatépítés rögös, de örömteli útján!
Az én részemre.
Nem kifejezetten a látogatása és a kiváncsisága zavar. Részemről semleges.
Azért választottam őt, mert úgy érzem vannak céljai, tesz értük és hajladó tanúlni.
Csak nem akarom, hogy zavarja a különbség. Bár lehet első találkozásra nem fog neki feltünni meg ügyes nő.
Azt mondja, rosz érzés neki amiért ő mindenkit bemutatott én pedig senkit se.
Engem a szülők már azelőtt ismertek mikor összejöttünk volna mivel előtte barátok voltunk együtt eljártunk bulizni, voltunk nálunk házibuliban. Ugyanez volt fordítva is.
19 F
sztem ez nem idő függvénye, akkor kell, amikor komolynak, tartósnak érzed a dolgot.
én egyszer kb. 4-5 hónapig jártam egy sráccal, a szüleim már rágták a fülemet,h. mutassam be, de én tudtam h nem lesz sokkal több a dologból, nem voltam szerelmes és így nem mutattam be.
én viszont a fiú családjával viszonylag hamar találkoztam, az ő érzelmei komolyabbak is voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!