Nektek hogy telt a Karácsony? Csak engem tisztelt meg a kedves családom azzal, hogy tönkretették az egészet?
Még 24. estig bírtak magukkal (anyámék) de tegnap,és ma is verekedtek és egész nap "kurv:aanyázást,megöllek,rohadtál volna bele anyá_dba" és ezekhez hasonló hangnemű meleg,szívélyes,ünnepi jókívánságokat kellett hallgatni,persze egymást tisztelték eme gyönyörűségekkel,és 2 nap alatt kékre zöldre verték egymást... A szeretet ünnepén...
Persze a család többi tagja ki van akadva (mamám,tesóim,stb...) így kellett eltöltenünk az ünnepet.Van más is rajtunk kívül,akinek ilyen élményekben volt része?
Mi apámmal lassan 3 éve nem beszélünk egymással.Anyum külön szobában ült mert itt volt a párom,akivel másnap (azaz tegnap) szakítottunk.
Szerinted? :)
Napokig készültem, főztem, fát díszítettem. Férjem 24.-én elment MÉG húst venni. (Ketten vagyunk).
Hozott 6 kiló zsíros, mócsingos húst, mert neki arra volt kívánója. Megfőztem..azt is.
Közölte, vett magának egy mellényt. Vártam a fenyő alatt az ajándékom. Semmi...Mondta, azt hitte, veszek magamnak én is valamit.
Laza mozdulattal kinyitottam a bejárati ajtót, és kidobtam a feldíszített fenyőt. Kertes ház, tudott hová szállni.
Szerencsére, csak 1 méteres fa volt. De rosszul döntöttem,
férjemet kellett volna kidobni.
Aztán napok óta nincs beszélgetés. Zsíros, mócsingos hústól meg beteg lett. Nem ápolom!
hu hát vannak jobbnál jobb történetek.. :(
14-es válaszoló: "Zsíros, mócsingos hústól meg beteg lett. Nem ápolom!" Bocsáss meg de ezzel a mondattal feldobtad a napomat xDD Amúgy összességében nem vicces,sajnálom hogy így alakult..:/
Nem értem én se, hogy ez mi a tökömre jó, hogy Karácsonykor a lehető legbunkóbbak az emberek. Mindenki pattog, ideges, meg tudom is én... kicsiként szerettem, de egyre jobban megutálom:S
Nálunk annyi volt csak a ciki, hogy ma volt itt a nagyobb rokonság, aztán a férfitagok bepiáltak,a feleségeknek pedig elfogyott a türelme, de az enyém is... már 1,5 órája többször is szóltak hogy indulni kéne, de a többiek csak vedeltek, énekeltek hangosan, vitáztak, üvöltöztek, csapkodták az asztalt, stb... nem azért, de én például gyűlölöm a hangoskodó részegeket, félek tőlük, úgyhogy én a végén elsírtam magam, hogy legyen már vége. Hát, nem túl erősen az idegeim, ez tény.. de már nagyon elegem volt, meg tudtam, hogy még ezután is balhé lesz itthon ebből, mert előre meg volt beszélve, hogy nem lesz ivászat. Na mindegy...
Azon kívül megtudtam, hogy a barátom füvezett nemrég, amiről sz..art rá szólni nekem, pedig tudja hogy ha ilyenről hazudik, az nekem szakítóok. Még nem tudja, hogy én tudom. Ez is egy szép menet lesz holnap.
Tényleg lassan teljesen megutálom ezt az ünnepet:||
Nálunk a Szenteste telt elég érdekesen, sajnos itt én borultam ki. Egész nap, konkrétan 8(!) órán keresztül főztem, 4 féle ételt megcsináltam. Gondoltam, ha már nem ajándékozunk, legalább üljünk le, együnk finomat, beszélgessünk. Nagyanyám és anyám összevesztek valami tök hülyeségen, erre nagyanyám elindult haza, hogy jó, akkor csomagolja neki oda a levest, majd otthon megeszi.
Én elkezdtem zokogni (!), hogy basszus ezt most nem hiszem el, itt állok órák óta, erre hazacsomagolja a kaját valami dobozban? Elmondtam a magamét, meg hogy "éntöbbetnemcsináloknekteksemmit", felfogták, leültünk újra és egész jól alakult az este további része.
Én csak a felesleges hülyeségeket nem tűröm el, sajnos kevésen műlik, hogy a nagy kapkodásban ne essenek egymásnak az emberek.
Hurrrrrrá!!!! Vége a karácsonynak! :)
Jöjjenek a békés, boldog hétköznapok!
Minden jót Nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!