Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyámügy segithet? Nem telt el...

Gyámügy segithet? Nem telt el 2 év a válás óta.

Figyelt kérdés
Szüleim 1 éve elváltak,apám fizet gyerektartást 10.000ft-t,de fenyegetőzik h érdemtelenség miatt nem fog többet mivel nem tartom vele a kapcsolatot. Meguntam h csak anyámat,mamámékat szidja nekem. Holott ő csalta meg és verte meg anyám,az aktuális caf.káját is anyucinak kell szolitanom stb... Igy nem keresem nem megyek láthatásra. Viszont szükségem lenne arra h aláirja az utlevél kérelmem,cserediákként 3 honapra mehetnék az amerikába ösztöndijjal. De nem akarja aláirni bosszuból. Meg h anyám niztos igy akar kicsempészni sz országból... Lassan lekéne adnom suliba a papirokat.
2013. ápr. 5. 15:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Telorol vagyok,bocs az elütésekért...
2013. ápr. 5. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
ez egy bunkó, de nincs a kezedben más fegyver mint meghunyászkodni és benyalni tövig neki ... nem irigyellek, de lesz még pár évtizeded, hogy törlessz a mostani megalkuvásért felé
2013. ápr. 5. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg segíthet a gyámügy. Egy próbát mindenesetre megér.
2013. ápr. 5. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Apukád egy paraszt, VISZONT a te jogod, hogy gyerektartást kapj, az ÖVÉ pedig, hogy tartsa veled a kapcsolatot!!!
2013. ápr. 5. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Figyu, biztos hogy kell az útlevélhez az apa aláírása?? Én nemrég voltam a gyerekeknek személyit/útlevelet csináltatni, az útlevélhez kérték a válásról a végzést, miszerint a gyerekeket nekem ítélték. És 3 hónapnál nem hosszabb időre ha kiviszi valaki a gyereket, akkor nem is kell a másik fél hozzájárulása.
2013. ápr. 6. 15:45
 6/6 anonim válasza:
szia! Így igaz, ahogy az előttem szóló írta, elég csak a bírósági végzés, amelyben benne van, hogy édesanyádnál helyezett el a bíróság. Csak végleges külföldre távozásnál, vagy hosszabb külföldi tartózkodásnál kell a másik szülő beleegyezése. A gyermekláthatásról és a tartásdíj összegének megváltoztatásáról 2 éven belül a bíróság hozhat újabb döntést, indokolt esetben. 2 éven túl a Gyámhivatal. Remélem tudtam segíteni, sok sikert Neked!
2013. ápr. 13. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!