Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő telt el aközött, hogy először felmerült benned, hogy lehet, hogy a válás a megoldás, addig, amíg valóban be is adtad a válópert?
Anya már akkor váláson gondolkodott amikor még a hasában voltam (megütötte az a férfi aki megcsinált,apának nem nevezem),de betöltöttem a 7-et mire elváltak (igaz 2 év pereskedés a felügyeletemen,mire elérte hogy ne is láthasson az exférje)
Én lagzi előtt 2 hónappal visszakoztam anno (jó döntés volt,az ex azóta veri a jelenlegi barátnőjét és iszik,nekem meg megtalálva életem párja)
Te mióta gondolkozol kérdező?
Gondok már nagyon régóta vannak, de én hosszú évekig hittem benne, hogy végül majd csak megoldjuk. Csak néhány hónapja, talán olyan fél éve jött a gondolat, hogy lehet, hogy nem fog menni, és válás lesz a vége. :(
Mintha összeállt volna előttem a kép hirtelen, hogy úristen, ez így egyszerűen nem fog már menni. Nálunk gyerekek egyébként nincsenek.
Addig válj el mig nincsenek gyerekek,könnyebb
keresd meg az igazit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!