Nagyon dühös vagyok a páromra! Minek hozza el hozzánk a volt barátnője egy éves kislányát aki nem is az övé?
Figyelt kérdés
A párom ma szeretné elhozni hozzánk a kicsit. Szerintem nem jó ötlet mivel van egy három éves fiam és félek, hogy valamit elkap tőle. (rossz körülmények között élnek, lehet tetvesek is) De a párom ragaszkodik hozzá. Nem is az övé a gyerek, a nővel csak két hónapot voltak együtt, akkor minek törődik a gyerekkel? Ha az övé lenne megérteném, de így... Így is nehezen élünk hát még ha ez a gyerek is itt lesz ma, azt sem tudom az anyja mit szól majd hozzá.
Hogy próbáljam lebeszélni erről a hülyeségről?
2013. dec. 26. 08:59
41/45 anonim válasza:
9-es vagyok . Be akar vágódni a exnőnél ezért huzkodja szegény kislányt magával. Ehhez nem kell Nobel-díj hogy kisakkozd.
42/45 anonim válasza:
Ahogy olvasom, akkor én egy nagyon sz4r alak vagyok, mert nem érdekel más kölyke. Engem nem érdekelnek olyan emberek, akiket nem is ismerek, akik számomra idegenek ... Oldják meg maguk ...
43/45 anonim válasza:
háát tényleg nem kéne idegen gyereket áthoznia,de a tetű elméleted nevetséges :D Az öcsém az oviban kapta el a tetűt egy milliomos szülők gyerekétől:D ugyanis a tetvek a tiszta fejbőrt jobban szeretik.
44/45 anonim válasza:
Meglehet, hogy rájött, azzal az exével még mindig jobb volt az élete, mint melletted. Ezért most próbál vissza-evickélni hozzá! "Imádom a gyerekedet" hozzá-állás ehhez nagyon is jó kezdet!
45/45 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval, a kérdező attól fél hogy a pasi lelép az ex hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!