Nagyon dühös vagyok a páromra! Minek hozza el hozzánk a volt barátnője egy éves kislányát aki nem is az övé?
A párom ma szeretné elhozni hozzánk a kicsit. Szerintem nem jó ötlet mivel van egy három éves fiam és félek, hogy valamit elkap tőle. (rossz körülmények között élnek, lehet tetvesek is) De a párom ragaszkodik hozzá. Nem is az övé a gyerek, a nővel csak két hónapot voltak együtt, akkor minek törődik a gyerekkel? Ha az övé lenne megérteném, de így... Így is nehezen élünk hát még ha ez a gyerek is itt lesz ma, azt sem tudom az anyja mit szól majd hozzá.
Hogy próbáljam lebeszélni erről a hülyeségről?
Az unatkozó tini 4.-ik feldobott kamu-témája:
1. Tegnap eltűnt az uram, szólja a rendőrségnek?
2. Hogyan mondjam meg anyóséknak, hogy nem fizetem tovább az elbit+rezsit, ha lemondanak a most kapott örökségről
3. Odaköltöztünk, odaköltözünk (még nincs eldöntve hogy múlt idő vagy jövő idő) a barátnőmét nagyijához, hogyan mondjuk meg neki, hogy nagyon ciki a ház, át kellene alakítani, és ciki a benne levő búrok, és világítás stb.
4. No és akkor most itt van ez a kérdés is, van nem tisztázott részlet-kérdés ebben is jónéhány!
Élénk fanázia, de azért jó, mert különben eléggé unalmas lenne nélkülük. :))))
Igen, lehet, hogy kamukérdés. :)
De ha mégsem az, és a pasasé a lakás, akkor nincs mit tenni.
Ha az enyém lenne, nem hozhatná ide a kölyköt.
Na pont ez akartam én is is mint a 30-as válaszoló.
Gondolkozzatok már egy kicsit.Bezzeg ha a ti párotoknak jutna ez eszébe ti is itt háborognátok.Nekem van egy exem akinek a fiaival iszonyatos jó viszonyban voltam de nem hordom ide most őket a férjem nyakára.Minek?Mondjátok már meg!Anyuka meg apuka akarta azt a gyereket.Miért nem az apja foglalkozik vele?Nekik kellene a jobb körülményt biztosítani nem a kérdezőnek.Most komolyan.Ha a kérdező párjáé lenne a gyerek akkor oké.Egyértelmű de így minek?
Ezzel az erővel mindenki menjen most és kerítsen egy rossz körülmények között élő gyereket és vigye haza csakis azért,hogy egy napja jobb legyen.Gyerünk induljatok meg akkor.
Nagyon sok ilyen gyerek van a Világban de sajnos nem lehet mindet megmenteni.Inkább a szülőknek kellene gondolkodni mikor csinálnak gyereket.Amúgy meg a gyerek anyjának nagyon sok esze lehet,hogy így elpasszolgassa mindenhova a kicsijét.
Olyan primitívek vagytok,de ha egy csövest láttok az utcán abba meg belerúgtok mi?
Szánalmas egy brigád vagytok ti.
Én se engedném,hogy a férjem exének a gyereke ide jöjjön,csak ha a sajátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!