Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon dühös vagyok a páromra!...

Nagyon dühös vagyok a páromra! Minek hozza el hozzánk a volt barátnője egy éves kislányát aki nem is az övé?

Figyelt kérdés

A párom ma szeretné elhozni hozzánk a kicsit. Szerintem nem jó ötlet mivel van egy három éves fiam és félek, hogy valamit elkap tőle. (rossz körülmények között élnek, lehet tetvesek is) De a párom ragaszkodik hozzá. Nem is az övé a gyerek, a nővel csak két hónapot voltak együtt, akkor minek törődik a gyerekkel? Ha az övé lenne megérteném, de így... Így is nehezen élünk hát még ha ez a gyerek is itt lesz ma, azt sem tudom az anyja mit szól majd hozzá.

Hogy próbáljam lebeszélni erről a hülyeségről?

2013. dec. 26. 08:59
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
29%
Azt mondod elkaphat valamit a gyereked:akkor nem viszed boltba sem, játszótérre, sem oviba sem???
2013. dec. 26. 10:12
 22/45 anonim ***** válasza:
61%

Miért menne hozzátok veszekedni a nő? A tudta nélkül vinné hozzátok a gyereket a párod?

Kedves, hogy foglalkozna a gyerekkel, de nincs köze hozzá. Mostantól minden ünnepre viszi? Vagy hogy képzeli?

2013. dec. 26. 10:16
 23/45 A kérdező kommentje:
Tetűre és ilyesmire gondolok, amúgy most téliszünet van az oviban is.
2013. dec. 26. 10:16
 24/45 anonim ***** válasza:
27%
nem mindegy hogy a volt barátnőjének a gyereke? a lényeg h jól érezze magát a pici ... önző vagy...
2013. dec. 26. 10:22
 25/45 anonim ***** válasza:
38%
ja és attól h rossz körülmények között élnek mért kell egyből arra következtetni hogy tetves vagy ilyenek.. kicsit leszállhatnál a magas lóról. amugy meg sztem az ővé a gyerek ck nem meri neked megmondani... amit meg is értek..
2013. dec. 26. 10:24
 26/45 anonim ***** válasza:
75%
Ne fossá! Majd újévkó elviszi a te fijadat, aki szintén nem az üvé, viszontlátogatásra a zexéhő! Az hogy fog rikácsolni!
2013. dec. 26. 10:25
 27/45 anonim ***** válasza:
83%

Még nyáron azzal a nővel volt? Hamar megvígasztalódott veled...

Mondjuk érdekes, hogy a következő választása is egy gyerekkel rendelkező nő! Netán vágyik egy sajátra?

Szerintem a párod szimplán gáz!

2013. dec. 26. 10:27
 28/45 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem azért viszi, hogy a 2 kis gyermek játszanak együtt.Te fiad sem az övé, mégis törõdik vele. Azért nem kellene ennyire a szegényeket lenézned, hogy mindenki tetves.Vagy a tied az volt?
2013. dec. 26. 10:27
 29/45 anonim ***** válasza:
79%

" (rossz körülmények között élnek, lehet tetvesek is) " "Így is nehezen élünk hát még ha ez a gyerek is itt lesz ma,"

A logikád alapján, akkor ti is tetvesek vagytok, hisz szerinted, aki nem él jól az tetves

"Így is nehezen élünk hát még ha ez a gyerek is itt lesz ma," ja, mert egy 1éves gyerek ki fog enni a vagyonotokból

"Nem is az övé a gyerek, a nővel csak két hónapot voltak együtt, akkor minek törődik a gyerekkel? " "Most nyáron laktak együtt."

"Nincs közös gyerekünk! A fiam nem a párom gyereke."

Ezek szerint veled is csak pár hónapja van együtt, ugye? A te fiaddal törődik? hogy merészeli, hisz nem az övé!?...

most komolyan, a párod együtt élt azzal a gyerekkel 2 hónapig, nyilván törődött vele, most veled meg a te gyerekeddel él együtt, nyilván azzal is törődik...mennyi idő együttélés után nem b@s.zná a csőrödet, hogy a nevelt gyerekével törődne? 5 hónap, 1 év, 10 év?

2013. dec. 26. 10:30
 30/45 anonim ***** válasza:
75%
Mielőtt pontoztok itt össze-vissza, mindenki gondoljon bele mit tenne a kérdező helyébe!Van annak a gyereknek anyja,apja.Ha anyira babázni akar akkor csináljon egy sajátot.Jól néznék ki ha én is haza hoznám a volt pasiaim gyerekiét.Egy óvodát kéne ki bérelnem!!
2013. dec. 26. 10:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!