Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon dühös vagyok a páromra!...

Nagyon dühös vagyok a páromra! Minek hozza el hozzánk a volt barátnője egy éves kislányát aki nem is az övé?

Figyelt kérdés

A párom ma szeretné elhozni hozzánk a kicsit. Szerintem nem jó ötlet mivel van egy három éves fiam és félek, hogy valamit elkap tőle. (rossz körülmények között élnek, lehet tetvesek is) De a párom ragaszkodik hozzá. Nem is az övé a gyerek, a nővel csak két hónapot voltak együtt, akkor minek törődik a gyerekkel? Ha az övé lenne megérteném, de így... Így is nehezen élünk hát még ha ez a gyerek is itt lesz ma, azt sem tudom az anyja mit szól majd hozzá.

Hogy próbáljam lebeszélni erről a hülyeségről?

2013. dec. 26. 08:59
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
47%
rólad kellene lebeszélni.
2013. dec. 26. 09:06
 2/45 anonim ***** válasza:
56%

Az a gyerek miről tehet?

Ahogy leírtad elég borzalmas lehetett számára a karácsony, legyen már jó neki is picit. Csak azt nézd hogy egy gyerek..

2013. dec. 26. 09:07
 3/45 anonim ***** válasza:
88%
Mit mond a párod? Miért szeretné vinni hozzátok?
2013. dec. 26. 09:09
 4/45 anonim ***** válasza:
58%
Nah foglaljuk csak össze! A párod a volt nője gyerekét vinné oda, akinek az apja NEM a párod? Jogosan nem tetszik neked! Az a mult, meg egy idegen gyerek. Viszont ha olyan az élete, a párod és te adhatok neki egy szép napot. Szal, most ok, legyen, de kérd meg hogy ne legyen rendszeres.
2013. dec. 26. 09:12
 5/45 anonim ***** válasza:
49%
Úristen! A gyermekednek megedződhet az immunrendszere! Jajj, neee! Ez szörnyű...
2013. dec. 26. 09:12
 6/45 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy csak úgy... Mi lesz, ha az anyja idejön és veszekedik? Vagy a fiam elkap valamit a gyerektől? Nekünk sem volt jó a Karácsony.
2013. dec. 26. 09:13
 7/45 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk én a fejébe húznék valamit.Sajnálatos rossz körülmények között van az a kislány.De van annak apja vigye az.Nem is értem ez a párodnak hogy jutott eszébe.A párod a saját gyerekével törödjön
2013. dec. 26. 09:13
 8/45 anonim ***** válasza:
32%
Mert vágyik egy saját kislányra, akit szeretgethet.
2013. dec. 26. 09:15
 9/45 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem szereti még az exét, kötődik emiatt a kicsihez is.
2013. dec. 26. 09:15
 10/45 anonim ***** válasza:
47%
Igen, kedves kilences, valószínűleg még halálosan szerelmes az exébe, mikor van új párja, akitől gyermeke is született.
2013. dec. 26. 09:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!