Írjak végrendeletet?
Nyugdíjas vagyok és van 3 felnött gyermekem. Rosszúl bánik velem a fiam, aki a házamban lakik a volt nejemmel eggyütt. (nem bírom ki rakni őket) Két lányomnál vannak unokáim és az unokákra szeretném hagyni az összes vagyonom.
Jó megoldás lenne, ha végrendelkeznék? A fiamnak semmit nem szeretnék adni csak a két unokámnak. Járható út lenne, ez hivatalosan megoldhatóm? Hól csináltassam a végrendeletem?
A fiam 30 éves és még soha nem volt normális munkahelye. Tanulmányait befejezte, azóta az annya tartja el! az unokáinak semmit nem vesz! Ez igazságos? A nyugdíjam elveszik minden hónapban vagy ellopja.
Nem így neveltem és nem ezt látta otthon, de mit tehettem volna egy felnött emberrel. És most mit tehetnék?? Tűröm!
De azért mégiscsak a fia! Még mindig megbeszélheti vele, h ne tegyen ilyet, stb stb... Meg mondjuk ha máshonnan lop, még börtönbe is kerülhet!
[ nem kell lepontozni, mert másképp gondolkszom]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!