Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mit veszel karácsonyra?

Kinek mit veszel karácsonyra?

Figyelt kérdés
anyu, apu, tesó(fiú, lány)
2009. nov. 26. 18:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Írd be a keresőbe,hogy karácsony unalmasak ezek a kérdések bocs:D
2009. nov. 26. 18:44
 2/13 anonim ***** válasza:
senkinek semmit
2009. nov. 26. 18:49
 3/13 anonim válasza:

1. kommentelő: Baj, ha megkérdezi? Szerintem ebben nincs semmi, én szívesen válaszolok ilyen kérdésekre!

Amúgy barátomnak egy modellautót veszek, tudod azok a kis játékautónak beállított kis izék, gyűjti őket. meg a kocsijába illatosítót, mert van valami citromos de az oltári bűdös xD

szüleinek egy kis csomagot, ilyen kis csomag (kávé, tea, tejes kancsó, tusfürdő...)

anyuéknak pedig nézek valami kis valamire használható díszt :D

2009. nov. 26. 18:51
 4/13 anonim ***** válasza:
semmit.örülök ha kajára futja...még fát se tudok venni nem hogy ajándékot. 57 ezret keresek,ebből 49 ezer megy csak albérletre rezsire,közösköltségre.sajna ez van.te mit veszel?
2009. nov. 26. 19:26
 5/13 anonim ***** válasza:
19:26os és 9ezer forint jut kajára meg minden egyébre egy hónapban??mit dolgozol?
2009. nov. 26. 19:30
 6/13 anonim ***** válasza:
illetve 8 bocsi...fuu nagyon fáradt vagyok...:)
2009. nov. 26. 19:32
 7/13 anonim ***** válasza:
bolti eladó vagyok.minimálbér.mire levonnak mindent,ennyi marad.és rajtam kívül nagyon sokan kapnak még ennyit.az alföldön ez már jónak számít.tesómék 6-an vannak havi 96 ezer forinttal.nekik se lesz karácsonyuk...4 gyerek van.
2009. nov. 26. 20:05
 8/13 anonim ***** válasza:
off- a karacsonyfaarusok szoktak adni agakat, ha beleteszitek egy vazaba, ra egy par disz es kesz is a `fa`. Ajandekot pedig sajat kezzel is keszithettek. A karacsony nem a penzen mulik. Ugy elszomorit, mikor azt olvasom,h valaki nem tart karacsonyt a penz miatt. elmehettek az ejfeli misere is, annak is megvan a maga karacsonyi hangulata.
2009. nov. 27. 18:23
 9/13 anonim ***** válasza:
csak tudod egyedül vagyok....és éjjel nem megyek ki,sötétben sem,hidd el van oka.a családom 350 km-re van.hogy lássam az a pénzen múlik.vannak barátaim,munkatársak,szomszédok.de ha gyártok is,az tök ciki.és az alapanyag sincs ingyen.de nem is az ajándék a lényeg.hanem az hogy mindigb azt kell hazudnom elutazok csak hogy ne jöjjenek át,mert nincs mivel megkínálni.nem fogadhatom el a meghívásokat(pedig vannak) mert üres kézzel nem megyek.én is szeretnék sütni valamit,vagy karácsonyi menüt...forralt bort...koccintani szilveszterkor..de pénz nélkül le kell mondanom ezekről.és egyedül vagyok...már évek óta.
2009. nov. 27. 21:11
 10/13 A kérdező kommentje:

bocsi hogy ilyen vagyok de ha egyszer netre futja akkor 1000 forintod nincs arrra hogy süss valamilyen karácsonyi sütit?

amúgy nem tom merre laksz de akár lophatnál is néhány faágat karácsonyfának az erdőből/mert én szoktam :P/ és azért valamivel felis lehetne díszíteni vagy csinálj díszeket mert mert azt is lehetni otthoni dolgokból és akkor nem is kellene fizetned. :S

Ha pedig meg is hívnak akkor készíthetsz valamit és azt is odaadhatod és akkor már neked is lenne valamilyen karácsonyod.

szóval légy kreatív!

Xmass

2009. nov. 28. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!