Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis mennyi idő kell még?

Mégis mennyi idő kell még?

Figyelt kérdés

2 hónapja veszítettem el az apukámat...Mindenki azt mondta/mondja hogy idővel jobb lesz s amikor erre azt válaszolom, hogy nekem inkább napról napra rosszabb, mki meglepetten néz...

Mégis általánosságban mennyi idő az, amikor az ember végre őszintén mosolyoghat, és elkezedhet vissza mászni a lejtő tetejére? Tudom, ahány ember annyi féle a feldolgozási idő is...De egyszerűen én úgy érzem, hogy napról napra egyre jobban csúszom a lejtőn lefele, egyre többet jön rám a sírógörcs és a személyiségem sem a régi, mondhatni hogy negatív irányba változott...Vagy csak azért mondják, hogy idővel jobb lesz, hogy "csak" mondjanak valamit címszóval? :/ Nem értem :( Nagyon hiányzik Apu, elviselhetetlenül, de szeretnék egy kicsit jobb fényben lenni...de egyszerűen nem megy :((

2013. dec. 19. 16:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
1-2 év.
2013. dec. 19. 19:01
 12/14 A kérdező kommentje:

tegnap 18:58

Nagyon sajnálom, hogy Neked is átkell/átkellett ezen esned...És köszönöm a biztató szavakat! Viszont kívánom Neked is!

2013. dec. 20. 13:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én apukám lassan 3 éve halt meg, de még most nem tudom felfogni, hogy nincs velünk. Az elmúlt években csupán annyit enyhült a fájdalom, hogy meg kellett szoknom, hogy ő már nincs és nem látom. De én is érzem a mai napog azt a kiüresedést,amit az elvesztése okozott. Az, hogy az idő begyógyítja a sebeket, szerintem nem igaz. Örökké fájni fog, hogy a leendő unokáit nem ismerheti meg, amikor a tanácsára lenne szükségem, örökké hiányzik, mit mondana. Amikor közeledik a karácsony, a fájdalom erősebb a boldog várakozásnál. Idén lettem feleség, és a párom lett az egyedüli férfi az életemben, és néha azt érzem, apukámat is pótolnia kell. Az idő szerintem csak annyit ér, hogy túl tudod élni valahogy a gyász érzését. De én azt hiszem, hogy mindig fájni fog, hogy 55 évesen fiatalon meghalt és soha nem fogok tudni anélkül gondolni rá, hogy a torkomat ne szorítaná a fájdalom érzése.
2013. dec. 20. 19:07
 14/14 A kérdező kommentje:

Így érzek én is ahogy leírtad...Folytogat a fájdalom, a párom az egyetlen ffi az életemben...Annyira nem tudom mindezt felfogni és elfogadni...De sajnos ezt sejtettem, hogy évek múlva sem lesz sokkal jobb :( Ő is fiatal volt, 51 éves :(

Köszönöm, hogy leírtad!

2013. dec. 21. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!