Olyan szülők gyerekeiként, akik nem tudják/akarják kifejezni az érzéseiket, te ki tudod a párod/gyereked felé?
Ha igen, rögtön "sikerült" vagy bele kellett tanulnod? ha utóbbi, mennyi idő kellett hozzá?
Ha nem tudod, szeretnél változtatni, vagy szerinted jó ez így
Köszönöm a válaszokat! Aki próbálkozik, annak sok sikert!
Kedves 6. válaszoló! Igazából nincs semmi konkrét dolog, csak a múltkor figyeltem az embereket, amíg a buszra vártam, 2 lány, akikről tudom, hogy egy osztályba járnak, 3 puszival köszöntek el, egy szerelmespár ott nyalta-falta egymást, egy anyuka puszilgatta, ölelgette a kisgyerekét, és elgondolkoztam, hogy ez nekem nem menne. Tudom, hogy azért vagyok ilyen, mert ilyennek neveltek, és nem most lesz még, hogy gyerekem legyen, de nekem nem biztos, hogy menne ez a fajta érzelemkifejezés. Attól is rosszul vagyok, ha valaki akárcsak véletlenül hozzám ér. Bár most már valamivel jobb, hogy látom, mások is küszködnek ezzel a problémával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!