Utálom az anyámat. Mit tudnék tenni?
probálj meg vele leülni megbeszélni,hogy mi történt amiért ilyen?! nekem is volt ilyen korszakom anyuval,leültünk és megbeszéltünk nem ment egyiknaprol a másikra,de sokat segített,hogy mindent mindig megbeszéltünk,és elmondtuk egymásnak a véleményünket,és elég sok mindenenen változtattunk,probálj meg vele komolyan beszélni,érezze,hogy tényleg változtatni akarsz a helyzeten,és egy idő után talán javul valamicskét a helyzet (:
18/L
Anyukádra szerintem rászakadt a kapuzárási pánik, tönkrement a kapcsolata, amiből születtek a gyerekei és most örül, hogy valaki figyelemre méltatja. Csúnya, hogy a (előre is elnézést a közönségességért) a viszkető nunáját többre tartja, mint a saját gyerekeit. Próbálj meg olyankor nem törődni vele, elmenni barátnőkhöz, programokat szervezni aznapra, vagy csak szimplán bezárkózni a szobádba. Nővéreddel nem beszéltél még erről?
Mielőt még leoltotok, tapasztalatból beszélek. Míg el nem költöztem otthonról, velem apám beszélt úgy, mint egy kutyával, csak mert nem skandáltam az ő nézetei, hanem saját véleményem volt. :-/
Fura volt ezt elolvasni! Mintha csak én írtam volna. Én 14 éves vagyok és az apukámmal vagyok így. Pont úgy beszél velem, mint veled az anyud és már ki nem állhatom. Nálam még az anyum is mondta, hogy szörnyen csúnyán beszél néha és hogy legyen kicsit normálisabb, de nem nagyon hatott rá. szóval vele nem lehet megbeszélni, nálunk ez nem hatásos. Nem tudom, hogy az anyukád élettársa mennyit van otthon, de én a tehelyedben megpróbálnék vele beszélni. Persze nem lehülyézni előtte az anyud, csak elmondani, hogy te hogy gondolod és te is próbálsz vele kedves lenni, de azért ő meg beszéljen az anyukáddal, hogy ő is legyen kicsit megértőbb és rendesebb. Remélem segítettem!
Nóri
Hát pedig más megoldás nincsen. Egyikkel beszélned kell! De mondjuk úgy is neki kezdhetsz, ha megpróbálsz kedves lenni anyuddal és nem felkapni a vizet. Legyél türelmesebb kicsit, ha beszól valamit engedd el a füled mellett és mosolyogj rá! Lehet nehéz lesz, de ez szerintem beválik! Én a helyedben megpróbálnám 1-2 napig. Ha nem változik semmi, akkor nem kell, de ha anyukád látja, hogy változni akarsz ő is fog.
Nóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!