Te mit szólnál, ha ezt mondaná neked és a gyermeketeknek a párod?
Azt mondta (kiabálta), hogy "ha összefirkáljátok a falat, hidegvérrel kivégezlek benneteket".
Nektek ez még beleférne? Nekem ez a mondat azóta nem megy ki a fejemből amióta kiejtette a száján (hétvégén).
22:20-asnak: hát igen érdekes téma a szobatisztaság is. Ha rajta múlna, még 5 évesen is pelenkáznánk a gyereket. Már elmúlt 2 éves, amikor nyáron mondtam neki, hogy most már elkezdeném a bilizést a kislánnyal. Őszerinte még korai volt. A gondozónő is egyetértett velem. Elkezdtük , de nem igazán jött össze, akkor még nem értette szerintem a kislányom hogy mit kellene csinálni, és mindig bepisilt csak utólag szólt. Persze a párom minden alkalommal kiakadt, pedig én takarítottam utána. Aztán akkor felfüggesztettem, de most ősszel már szólt a gondozónő hogy jó lenne ismét megpróbálni, és most mondtam is a páromnak hogy nem érdekel a véleménye, a gondozónő szerint érett rá a gyerek, sikerülni fog. Persze szintén az lett hogy minden alkalommal lecseszte szegényemet. Volt hogy az anyja is hallotta, és mindketten mondtuk neki hogy ne szidja le ezért mert súlyos következményei lehetnek! Egy alkalommal nagyon elgurult a gyógyszerem és üvöltöttem vele hogy még egyszer ne merészelje leszidni a gyereket, mert bepisil hiszen még nem szobatiszta!
Na és szépen a kislányunk csodálatosan ügyesen megtanulta, most már nem is nagyon vannak balesetek, csaj éjjelre kap pelust.
Igen, sajnos én is úgy érzem hogy van benne egyfajta elfojtott agresszió. Nagyon csúnyán beszél sajnos velünk de nem veszi észre magát, a szüleivel ugyanígy beszél csak az a különbség , hogy én kiosztom utána és megmondom neki, hogy ezt nem viselem el, az anyja meg befogja a száját és egy szót se szól. A saját anyja azt mondta nekem pár napja, hogy még egyszer nem szülné meg a fiát, nem vállalná miatta a 12 órás vajúdást. Akkor itt volt nálunk és nagyon ordenáré módon beszélt vele a párom.
De idegenekkel, vagy amikor társaságban vagyunk akkor mézesmázos!
Mondom, a legtöbb emberre jellemző a 3 freud-i pszichés fixáció közül valamelyik, akár mindhárom, persze a többségnek enyhe. Párodnak erőteljes anális fixációja van, leírásod alapján.
Az élet sokszor beszédes. Valszeg vele is azt csinálták a szülei, amikor szobatisztaságra nevelték, mint amit nemrég ő, a saját gyerekével. Esetleg az ellentétét, de akkor végletesen az ellentétét.
Tényleg szinte mindenkinek vannak fixációi. Nézz körül, hány dohányos létezik. A kamaszok között egyre több, a felnőtt lakosságnak tudtommal kétharmada! A harmada legalább... Ez meg orális fixációra utal, akár csak a túlzott alkoholfogyasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!