Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit szólnál, ha ezt mondaná...

Te mit szólnál, ha ezt mondaná neked és a gyermeketeknek a párod?

Figyelt kérdés

Azt mondta (kiabálta), hogy "ha összefirkáljátok a falat, hidegvérrel kivégezlek benneteket".

Nektek ez még beleférne? Nekem ez a mondat azóta nem megy ki a fejemből amióta kiejtette a száján (hétvégén).

2013. dec. 11. 14:19
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
21%
neki szultel hmmm erdekes azt hittem egy gyereket maganak szul az ember lanya
2013. dec. 11. 15:52
 22/36 anonim ***** válasza:

Havonta egyszer lehengerezem a falat egy méter magasságig a konyha egy részén meg azon a részen ahol a konyhából a nappaliba megyünk. Most másfél éves a gyerek. Amikor tanult járni a falba kapaszkodott.

Ha nagyobb lesz egy rész amit befestek neki táblafestékkel és arra majd rajzolhat. Javaslom ezt nektek is, aztán úgyis kinövi a falrafestést...

2013. dec. 11. 17:32
 23/36 anonim ***** válasza:
69%
Érdekes, hogy pont ez a szó jutott eszébe. Nálam nem férne bele, mert válogassa már meg mindenki hogy beszél, illetve számomra ez túlontúl morbid.
2013. dec. 11. 17:44
 24/36 A kérdező kommentje:

Párom ilyenekbe nem menne bele, hogy fessük le táblafestékkel a fal egy részét, meg hasonló dolgok, vagy hogy néha fessük újra amikor koszos lesz stb. Nagyon tisztaság-és rendmániás, pl. vízfestékkel festeni is csak akkor lehet (nem falra, papírra :-) ) ha nincs itthon, mert idegbajt kap. De mondtam neki, hogy akkor majd te fogod elmondani a gondozónőnek a bölcsiben, hogy a lányunk miért nem ismeri a vízfestéket! Filctollal se rajzolhat, csak zsírkrétával.

Nem viccesen mondta, egyáltalán nem! NAGYON ki tud kelni magából! Pár hete meg azt mondta nekem, hogy ennyi ésszel mint amennyi nekem van, meg is dögölhetnék.

Mondjuk ezt utólag letagadta.

2013. dec. 11. 21:17
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

"Remélem , nem tudja még , hogy mit jelent amit az apja mondott"

Az lehet, viszont érzi. :(

Jól tetted, h feleslegesen nem csinálsz felhajtást a gyerek számára ebből; akkor ugyanis megijedhet, hogy "hú! apu ilyet mondott, így értette??"

Minél kisebb egy gyermek, annál inkább meggondolandó, mit mondunk őelőtte! Igen, egy 3 éves is szivacsként szív magában minden infót, ÉS REZGÉST, de leginkább egy csecsemő! Utóbbiak rengeteget tanulnak, ők a legintenzívebben, még a beszédet is! Mire 1-2 évesen elkezdenek beszélni a gyerekek, már rég sok mindent értenek, mit mondanak körülöttük! Hiszen csecsemőkorban is már javában értenek sok szót, kifejezést, mondatot.

Alapvetően az anyaméhben kezdődik minden fajta tanulás, és az a legmeghatározóbb. De 6-7 évesen is még döntő jelentőségű, h mi éri a gyermeket.

2013. dec. 11. 22:16
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Még valami: én azért kíváncsi lennék, hogyan állt a gyermeketek szobatisztaságra neveléséhez a férjed. Párodnak pszichés anális fixációja lehet. Mielőtt félreérti bárki, az anális ,orális ill. genitális fixáció igen gyakori. Valamilyen szinten szinte mindenkire jellemző - lásd: Sigmund Freud elméleteit.

Nem kizárt, h férjed amikor kicsi volt, vagy hamar szobatisztává nevelték szülei, vagy a másik véglet: nagyon nem sürgették (magyarul lesz*rták). A tisztaságmániának általában ez (is) oka lehet.

2013. dec. 11. 22:20
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de senki nem mondta neki amikor gyereket terveztetek, hogy a gyerek nem a vitrinben fog ülni mély csöndben? Rohamot kap a festéktől?! Szegény gyerek, hogy fog bármit is csinálni?!

Az én férjem elfeküdt nyáron a szőnyegen poló nélkül, és hagyta, hogy a gyerekek lemosható tollal kidekorálják! A hasa, a háta, de még az orra hegye is ki volt színezve. Hatalmas buli volt!

2013. dec. 11. 22:46
 28/36 anonim ***** válasza:

...hidegvérrel kivégezlek benneteket...

Ez nekem semmiképp nem férne már bele! Durva.

Ha viccesen azt mondja, hogy agyoncsaplak ha összefirkálod, akkor nevetek egyet. De ez már sok,ha ilyet mondana a férjem, erősen elgondolkodnék, milyen ember is valójában, mennyire ismerem.

2013. dec. 12. 05:07
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

"Pár hete meg azt mondta nekem, hogy ennyi ésszel mint amennyi nekem van, meg is dögölhetnék."

Erre el is felejtettem reagálni...döbbenet a férjed, egy agresszív állat lehet,vagy esetleg rejtett agresszió van benne. Minden esetre nem normális dolgok ezek, amiket mond. És ez még csak két mondat, amiket nekünk leírtál, képzelem, miket mond még néha. Én tuti egy életre kiábrándulnék belőle, megbízni meg egy percre sem tudnék benne. Akkor már inkább egyedül élnék, mint ilyen lelki terrorban.

2013. dec. 12. 05:13
 30/36 anonim ***** válasza:

"Hatalmas buli volt!"

A kedves kérdező férjénél azonban kiborult a

b U l i...

2013. dec. 12. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!