Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem igazan tudom hova kene...

199303 kérdése:

Nem igazan tudom hova kene pontosan irni igy ideirom?

Figyelt kérdés
azt szeretnem megtudni hogy letezhet-e olyan, hogy ha Ukrajnaban elsz es hazzasagon kivul szuletik a gyerek akkor nem az apanak hanem az anyukanak kell bizonyitani utana hogy az ove a gyerek? tudom hulye egy kerdes, de egy baratnom ott el kint terhes, es azert akar allitolag gyorsan osszehazasodni a parjaval mert a kesobbiekbe neki kene bizonyitani hogy az o gyermeke. en ilyenrol meg nem hallottam.

2013. dec. 11. 09:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
utolso koszonom szepen hogy megkerdezted olyantol aki Ukrajnabol szarmazik :-) sejtettem hogy ennek kint is ugyan ugy kell mennie mint itt. nem ertem minek kell kamuznia osszevissza. ennyire hulye en se vagyok hogy ezt bevegyem neki.:-)
2013. dec. 11. 11:46
 12/19 anonim ***** válasza:

Ahhhh ez meg olvasni is szörnyü volt.

WTF

2013. dec. 11. 12:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Igazán nincs mit köszönnöd kérdező :-D

Kíváncsi voltam én is!

2013. dec. 11. 13:25
 14/19 A kérdező kommentje:
ertem:-) hat elhiszem ha valaki ilyen hulyeseget hall kivancsi lesz az igazra is meg ha sejti is hogy messze all az ilyen az igazsagtol :-D
2013. dec. 11. 13:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Ki tudja... lehet h az ukrán maffia kezében az ukrán szülészorvos gárda. :)
2013. dec. 11. 22:27
 16/19 A kérdező kommentje:
utolso ezen jot nevettem :))
2013. dec. 13. 07:11
 17/19 anonim válasza:
100%
Ukrajnában élek, a roma nők rendre nem házasodnak össze a gyerekük apjával, mert így sokall több segélyre jogosultak. Ha volna ezzel kapcsolatban valami félnivaló, csak tudnék róla, hiszen itt élek, bár rémlik valami, ezt nem tudom biztosan, de házasság nélkül (talán) az anya vezetéknevét lehet csak a babának adni. Vagy ez mindenhol így van?
2013. dec. 13. 18:43
 18/19 anonim válasza:
sokall helyett értsd: sokkal
2013. dec. 13. 18:46
 19/19 A kérdező kommentje:
koszonom utolso.:-) sokat segitettel. akkor tenyleg eleg kitalacio az egesz :-) nem tudom hogy minden orszagba igy mukodik e de magyarorszagon ha hazassagon kivul szuletik akkor csak akkor kerulhet az apa nevere ha az tesz apasagi nyilatkozatot amugy az anya nevet kapja
2013. dec. 13. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!