Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem igazan tudom hova kene...

199303 kérdése:

Nem igazan tudom hova kene pontosan irni igy ideirom?

Figyelt kérdés
azt szeretnem megtudni hogy letezhet-e olyan, hogy ha Ukrajnaban elsz es hazzasagon kivul szuletik a gyerek akkor nem az apanak hanem az anyukanak kell bizonyitani utana hogy az ove a gyerek? tudom hulye egy kerdes, de egy baratnom ott el kint terhes, es azert akar allitolag gyorsan osszehazasodni a parjaval mert a kesobbiekbe neki kene bizonyitani hogy az o gyermeke. en ilyenrol meg nem hallottam.

2013. dec. 11. 09:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mi?
2013. dec. 11. 09:54
 2/19 A kérdező kommentje:
pontosabban nem tudom elmagyarazni, meg szerintem hulyeseg is. de szerinte ha megszuletik a gyerek akkor neki kell bizonygatni hogy az ove az a gyerek es nem egy masik anyae. es ezert muszaly hogy hazassagban szullesen meg az a gyerek kulonben bizonygathat hogy o az anya.. olyanrol hallottam hogy az apanak kell bizonyitani de hogy az anyanak olyanrol eddig soha. nem is szol hozzam a lany mert nem hiszek neki hogy az anyanak kell bebizonyitani hogy o szulte meg.
2013. dec. 11. 10:03
 3/19 anonim ***** válasza:
A szülés nem elég bizonyíték rá? :)
2013. dec. 11. 10:06
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, rosszul olvasok, de nem :D

Tényleg azt kell bizonyítani, hogy ő az anya??? Hogyan? Hogy nem cserélte valahol vagy mi?

Azért - már bocsánat - egy terhesség, egy szülés elég sok adminisztrációval jár, valószínűleg ukrajnában is.

Szerintem egyszerűen csak el akarja vetetni magát.

2013. dec. 11. 10:13
 5/19 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy Ukrajna nem épp európai szinten áll, de ekkora blődséget szerintem senki nem hisz el, ez abszurdum. Szerintem is csak el akarja vetetni magát.
2013. dec. 11. 10:19
 6/19 A kérdező kommentje:

nem, teljes mertekbe jol olvastad, en is azt hittem hogy rosszul olvasok amikor azt irta nekem :-D hogy ot idezzem: minnel elobb osszekell hazasodjunk mert nem szulhetek ugy hogy nem vagyok hazas, mert akkor bizonygathatom hogy az enyem a gyerek..

de hat istenem ha szuletik a gyerek akkor az anyakonyvbe ugye rogton ott a neve a gyereknek akkor mi a rosszesebet kell azon bizonygatni egyszer hogy az az o gyereke :-D

igen nekem is az a tippem hogy csak elakarja magat vetetni, vegulis o szuli a gyereket es nem a pasi :))

2013. dec. 11. 10:20
 7/19 A kérdező kommentje:
de koszonom a valaszod, akkor ezek szerint tenyleg csak a hulyesege ez az egesz.. es nem is letezik ilyen nem csak en tudtam rosszul :-)
2013. dec. 11. 10:21
 8/19 Kései Sirató ***** válasza:

Ez jó nagy hülyeségnek hangzik, ennyire még tán Ukrajna sem elmaradott.

Mi történik a lányanyák gyerekével? Alapesetben, ha nem tudod bizonyítani, hogy te vagy az anyja, állami gondozásba veszik? :)

Általában az a normális, hogy az apaságot kell bizonyítani, ha valaki nem házas. Ilyenkor az apa elismerheti a gyermeket.

Ukrajnában élsz és rólad van szó, vagy valaki másról? Vagy te vagy a férjjelölt?

2013. dec. 11. 10:33
 9/19 A kérdező kommentje:

en magyarorszagon elek, es ez a tortenet a baratnomrol szol o el Ukrajnaba es o allitija nekem ezt.

ezt en is kerdeztem tole es hogy mi van akkor ha valaki teherbe esik es kozbe szakit a parjaval akkor nincs ott egyedulallo anya mert elveszik tole, erre azt mondta hogy termeszetesen vannak egyedulallo anyak. de a hazassagon kivul szuletett gyereknel mindig bizonyitani kell hogy te vagy az anyukaja, es csak akkor van ugy hogy nem kell bizonygatnod hogy a te gyermeked ha a szuletesnel mar ferjnel vagy. jo nagy hulyesegnek hangzik az egesz. ugye termeszetesen en ezt nem hittem neki el. utana a fejemhez vagta hogy megis kivagyok en, hany gyereket szultem en megis es hany evig eltem ukrajnaba hogy en ezt lehulyesegezem, es hogy az o gyerekenek normalis csaladja lesz csak es kizarolag hazasagbol. azota hozzam se szol :-D

2013. dec. 11. 10:51
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Na én gyorsan átmentem a szomszédasszonyhoz ezt megkérdezni.Ő ukrajnából származik.

Amit a barátnőd mondd az egy nagy baromság.A szomszédasszonyom azt elismerte,hogy kint "fura"dolgok tudnak lenni,de ilyen még ott sincs.

Ugyan úgy van ott is mint itt nálunk,anyának nem kell semmit bizonygatni.Ez a nő csak el akarja magát vetetni ennyi.

Szóval a barátnőd nagyban kamuzik ez tuti.

2013. dec. 11. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!