Nem igazan tudom hova kene pontosan irni igy ideirom?
Azt hittem, rosszul olvasok, de nem :D
Tényleg azt kell bizonyítani, hogy ő az anya??? Hogyan? Hogy nem cserélte valahol vagy mi?
Azért - már bocsánat - egy terhesség, egy szülés elég sok adminisztrációval jár, valószínűleg ukrajnában is.
Szerintem egyszerűen csak el akarja vetetni magát.
nem, teljes mertekbe jol olvastad, en is azt hittem hogy rosszul olvasok amikor azt irta nekem :-D hogy ot idezzem: minnel elobb osszekell hazasodjunk mert nem szulhetek ugy hogy nem vagyok hazas, mert akkor bizonygathatom hogy az enyem a gyerek..
de hat istenem ha szuletik a gyerek akkor az anyakonyvbe ugye rogton ott a neve a gyereknek akkor mi a rosszesebet kell azon bizonygatni egyszer hogy az az o gyereke :-D
igen nekem is az a tippem hogy csak elakarja magat vetetni, vegulis o szuli a gyereket es nem a pasi :))
Ez jó nagy hülyeségnek hangzik, ennyire még tán Ukrajna sem elmaradott.
Mi történik a lányanyák gyerekével? Alapesetben, ha nem tudod bizonyítani, hogy te vagy az anyja, állami gondozásba veszik? :)
Általában az a normális, hogy az apaságot kell bizonyítani, ha valaki nem házas. Ilyenkor az apa elismerheti a gyermeket.
Ukrajnában élsz és rólad van szó, vagy valaki másról? Vagy te vagy a férjjelölt?
en magyarorszagon elek, es ez a tortenet a baratnomrol szol o el Ukrajnaba es o allitija nekem ezt.
ezt en is kerdeztem tole es hogy mi van akkor ha valaki teherbe esik es kozbe szakit a parjaval akkor nincs ott egyedulallo anya mert elveszik tole, erre azt mondta hogy termeszetesen vannak egyedulallo anyak. de a hazassagon kivul szuletett gyereknel mindig bizonyitani kell hogy te vagy az anyukaja, es csak akkor van ugy hogy nem kell bizonygatnod hogy a te gyermeked ha a szuletesnel mar ferjnel vagy. jo nagy hulyesegnek hangzik az egesz. ugye termeszetesen en ezt nem hittem neki el. utana a fejemhez vagta hogy megis kivagyok en, hany gyereket szultem en megis es hany evig eltem ukrajnaba hogy en ezt lehulyesegezem, es hogy az o gyerekenek normalis csaladja lesz csak es kizarolag hazasagbol. azota hozzam se szol :-D
Na én gyorsan átmentem a szomszédasszonyhoz ezt megkérdezni.Ő ukrajnából származik.
Amit a barátnőd mondd az egy nagy baromság.A szomszédasszonyom azt elismerte,hogy kint "fura"dolgok tudnak lenni,de ilyen még ott sincs.
Ugyan úgy van ott is mint itt nálunk,anyának nem kell semmit bizonygatni.Ez a nő csak el akarja magát vetetni ennyi.
Szóval a barátnőd nagyban kamuzik ez tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!