Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok bővebben...

Tanácstalan vagyok bővebben lent. Tanácsok?

Figyelt kérdés
aki volt már hasonló helyzetben.....van egy 5hónapos babám és egy szeretni való párom. Mostanában egyre gyakrabban gondolok az első nagy szerelemre akivel 5évig voltam együtt. Majdnem minden nap vele vagy róla álmodom...sokat gondolok rá de ugyanakkor ő "bántott" mert megcsalt és ugy hagytam el ennek már 5éve,de még mindig gondolok rá és csak nagyon ritkán beszélünk. Arra gondoltam ha találkoznék vele lehet kiábrándulnék belőle mert ugye változunk....ki tudja.....tanácstalan vagyok a mostani páromat nem szeretném bántani mert nincs jobb ember nála.
2009. nov. 23. 16:44
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A HASZNOS VÁLASZOKAT A 17.03ÉS A 17.08 NAK TI ÉRTETTÉTEK MEG EGYEDÜL MI A BAJOM. a többi válaszolónak pl. utolsó egy két jólirányzott pofon nem válzoztat a dolgokon szerintem és egyéltalán nincs olyan jó dolgom ahogy azt te gondolod. nem bánt a párom szeret nincs ezzel baj......
2009. nov. 23. 17:18
 12/25 anonim ***** válasza:
55%
Egy-két jól irányzott pofonnal meg lehet oldani? Nagyszerű! Szar lehet az életed, ha ebben merül ki a válaszod!
2009. nov. 23. 17:19
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nézd én ezzel nem bántani akarlak, de nézz körül, hány embernek sivár az élete, mert nem boldog a párja mellett és nem egyszerű kilépni a kapcsolatból. Manapság nagyon-nagyon nehéz egy rendes embert találni (direkt nem írom, hogy férfit, mert nőt is nehéz), ha ilyet talált az ember, meg kell becsülni. Ne kacsingass kifelé, becsüld meg a férjed. Gondolom azért mentél hozzá, mert szereted! Felejtsd el a nagy szerelmedet és légy boldog a mostanival. Mellesleg zárójelben jegyzem meg, a gyerekeddel szemben pedig kifejezetten önzőség lenne, ha az apja mellől kikacsingatnál. Én 10 évet éltem egy rossz házasságban, a második házasságom maga a menyország. Persze gondok mindenhol vannak, de nem gondolok egyik volt szerelmemre sem, én úgy imádom a férjem, ahogy van és nem mellesleg Ő a kislányom apukája. Persze az igaz, hogy én Őt tartom életem szerelmének. Ne vedd bántásnak, nem annak szántam, csak ez a véleményem.
2009. nov. 23. 17:30
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
17,30-al teljesen egyet értek.És saját tapasztalatom is van ez ügyben.Én is férjhez mentem egyszer úgy,hogy még az exet szerettem,el is váltam(nem miatta).Most a 2-ik házasságomban boldog vagyok nagyon(nem az exel)A volt párodat aki megcsalt becsapott megalázott minden képen felejtsd el.Ép eszű nőnek ilyen férfi akkor sem kellene,ha az egyetlen lenne a földön!A férjed meg amint írod nem érdemelne rosszat tőled,nem azt érdemelné,hogy megcsald megalázd tönkre tedd.Azzal,hogy feleségül mentél hozzá,közösen gyereket vállaltatok,ezzel felelősséget is vállaltál.Ha boldogtalan vagy és úgy érzed nem is leszel boldog sosem a férjeddel,akkor beszéld ezt meg vele őszintén,el lehet válni békében ha muszáj.De ne egy ex legyen az oka ennek,főleg ne egy ilyen aki abszurd nem érdemelné meg,hogy szeresd!Szereted te a férjedet őszintén?Vagy csak a tiltott gyümölcs vonz?
2009. nov. 23. 17:41
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem a férjem,de ha megkérné a kezem hozzá mennék. Nagyon jól tudom,hogy az exem mit csinált velem,és nem az hiányzik....lehet tényleg a " bezártság" és a monoton élet miatt van. imádom a kisbabámat is és az apukáját is.
2009. nov. 23. 17:54
 16/25 anonim ***** válasza:
50%

Beszéld meg higgadtan a pároddal, hogy vegyen ki egy hét szabadságot, és vigyázzon a gyerekre, mert a régi szeretődhöz akarsz költözni. Ez így nem félmegoldás, és utána majd döntesz.

Szerintem megérti!

2009. nov. 23. 17:56
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem csak megszépíted az emlékeket, és a megcsalástól eltekintve egy ideális pasit kreáltál az exből. És mivel otthon vagy, egész nap ezen agyalsz. Voltál szerelmes a jelenlegi élettársadba? Volt olyan hogy nem gondoltál hónapokig egyik más előző pasidra sem? Ha így volt, akkor erre gondolj vissza, hogy mennyire oda voltál a jelenlegiért, és hogy milyen jó pasi ő.
2009. nov. 23. 18:01
 18/25 A kérdező kommentje:
igen nagyon is szerelmes voltam a mostani páromba,de most ugy érzem elhanyagol és nem olyan velem mint anno a baba elött. Nem figyel ugy rám...dolgozik alszik eszik és babázik nagyjából ennyi,pedig én már mondtam neki,hogy randizzunk újra,h ne laposodjon el a kapcsolatunk ő azt mondta jó,de nem változott semmit nem is randiztunk:(
2009. nov. 23. 18:04
 19/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én valamennyire hasonló helyzetben voltam, csak nem a múlt, hanem egy hülye kis fellángolás volt a baj.

Sajnos elrontottam, mert bár végül legyürtem a fellángolást, és sikerült a páromhoz visszatalálnom teljesen, és szívből szerettem újra, nem várta meg, nem volt türelmes és elhagyott.

Sok hülye persze mondja majd ere, hogy úgy kell nekem, de ha szeretett volna ő is, akkor talán tudott volna várni. Persze én is hibás vagyok.

Elvesztettem. Hogy te ne kerülj ugyanilyen helyzetbe, tereld el a figyelmed a régiről.

Gondolj minél többet arra, hogy mennyire jó a mostani pároddal, hogy mennyire bolodok vagytok.

Ha pedig végképp nem tudod kiverni a fejedből, akkor még őt szereted, és így kár becsapnod a mostani párodat. De nem hiszem, hogy ez lenne a helyzet, inkább az első verzió.

Minden jót!

2009. nov. 23. 18:17
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

18:17-es vagyok.

És ne foglalkozz a sok idiótával itt. Nagyon sokan csak azért járnak ebbe a kategóriába, hogy az amúgy is problémáikkal szenvedő emberekbe még jól belerugjanak az "okos" hozzászólásaikkal.

2009. nov. 23. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!