Tanácstalan vagyok bővebben lent. Tanácsok?
Beszéld meg higgadtan a pároddal, hogy vegyen ki egy hét szabadságot, és vigyázzon a gyerekre, mert a régi szeretődhöz akarsz költözni. Ez így nem félmegoldás, és utána majd döntesz.
Szerintem megérti!
Szia!
Én valamennyire hasonló helyzetben voltam, csak nem a múlt, hanem egy hülye kis fellángolás volt a baj.
Sajnos elrontottam, mert bár végül legyürtem a fellángolást, és sikerült a páromhoz visszatalálnom teljesen, és szívből szerettem újra, nem várta meg, nem volt türelmes és elhagyott.
Sok hülye persze mondja majd ere, hogy úgy kell nekem, de ha szeretett volna ő is, akkor talán tudott volna várni. Persze én is hibás vagyok.
Elvesztettem. Hogy te ne kerülj ugyanilyen helyzetbe, tereld el a figyelmed a régiről.
Gondolj minél többet arra, hogy mennyire jó a mostani pároddal, hogy mennyire bolodok vagytok.
Ha pedig végképp nem tudod kiverni a fejedből, akkor még őt szereted, és így kár becsapnod a mostani párodat. De nem hiszem, hogy ez lenne a helyzet, inkább az első verzió.
Minden jót!
18:17-es vagyok.
És ne foglalkozz a sok idiótával itt. Nagyon sokan csak azért járnak ebbe a kategóriába, hogy az amúgy is problémáikkal szenvedő emberekbe még jól belerugjanak az "okos" hozzászólásaikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!