Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok bővebben...

Tanácstalan vagyok bővebben lent. Tanácsok?

Figyelt kérdés
aki volt már hasonló helyzetben.....van egy 5hónapos babám és egy szeretni való párom. Mostanában egyre gyakrabban gondolok az első nagy szerelemre akivel 5évig voltam együtt. Majdnem minden nap vele vagy róla álmodom...sokat gondolok rá de ugyanakkor ő "bántott" mert megcsalt és ugy hagytam el ennek már 5éve,de még mindig gondolok rá és csak nagyon ritkán beszélünk. Arra gondoltam ha találkoznék vele lehet kiábrándulnék belőle mert ugye változunk....ki tudja.....tanácstalan vagyok a mostani páromat nem szeretném bántani mert nincs jobb ember nála.
2009. nov. 23. 16:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
57%
esetleg a mostani életeddel kéne törődnöd nem pedig a múlttal.
2009. nov. 23. 16:49
 2/25 A kérdező kommentje:
KÖszi de nem a lepontozást várom,és nem egy olyantól aki nem volt még ilyen helyzetben.
2009. nov. 23. 16:52
 3/25 anonim ***** válasza:
74%
még magadnak sem mered bevallani,de még mindig odavagy az előző pasidért. én azt tanácsolom minél előbb felejtsd el, és még csak ne is gondolkozz azon, hogy találkozni kéne vele. Tedd össze a két kezed ,hogy van egy babád és egy szerető párod, miért akarod ezt elrontani?
2009. nov. 23. 16:54
 4/25 A kérdező kommentje:
Nem akarom elrontani....tudom,hogy el kell felejtenem. köszi a választ
2009. nov. 23. 16:59
 5/25 anonim ***** válasza:
70%

MEgérdemled, hogy szenvedj.. nem becsülöd meg a normális férfit és a közös életeteket..

Álmodozz csak, hátha pofára esel, nagy unalmadban..

2009. nov. 23. 16:59
 6/25 A kérdező kommentje:
:D ezt neked kedves utolsó válaszoló. te tuti tökéletes vagy
2009. nov. 23. 17:00
 7/25 anonim ***** válasza:
61%
nagyon flegma egy pitsa vagy, nem nagyon fox itt neked tetsző válaszokat kapni ez után ez tuti.
2009. nov. 23. 17:03
 8/25 anonim ***** válasza:
58%

Marha okos ötletet adott az első válaszadó....! Merő jóindulatból...

Csak azt nem volt kedves leírni, hogyan? Mert valszeg ő sem tudja!

Nem olyan egyszerű ez, mint elsőre hangzik! Sajna megvan az esélye, hogy előbb-utóbb inkább a régi párod felé fordulsz, s talán meg is csalod vele a mostanit.

Nehéz elnyomni ép érvekkel ezt az érzést.

Szerintem csak egyetlen módja van, hogy előkutatod régi emlékeid, érzéseid közül azokat a rossz élményeket, amelyek őhozzá kapcsolódnak (megbántottság, kiszolgáltatottság, fájdalom ....stb. ) Az ember hajlamos később a szép dolgokra emlékezni, s idővel kicsit átírni a történteket, ez csap be most téged. Ha elhiteted magaddal, hogy ha újból azzal az előzővel kezdenél újból (ráadásul borítva minden mostanit), akkor újra megtapasztalnád a rossz dolgokat, talán még jobban is, mint azelőtt. S soha nem bocsátanád meg magadnak!

Ami pedig a mostani kapcsolatodat illeti, pont fordítva csináld, szerintem. Keress olyan alkalmakat, ahol fel tudjátok újból forrósítani szerelmeteket. Tudom, kicsi gyerek mellett ez nehéz, de akkor is nagyon fontos lenne!

Valszeg egyébként azért is kezdtél így érezni, mert a kicsi mellett be vagy zárva az anyaszerepbe, mint nagyon sokan, s vágysz a régi életedre is.

A jelenlegi pároddal éppen ezért próbáljátok meg visszahozni időszakonként a benned megbúvó nőt (ha nő vagy), benne pedig a pasit (ha ő meg pasi).

Gyerkőc pedig addig élvezze a nagyit! :-D

2009. nov. 23. 17:03
 9/25 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon rossz lehet most neked. Valami hiányozhat az életedből. Szerintem most át kell gondolnod mi az amit akarsz, mi lesz a következménye. Az álmaiddal valamit pótolhatsz.

Fel a fejjel, nincs nagy gond, csupán most egy olyan élethelyzetben vagy amikor nem látod a fától az erdőt.:)

2009. nov. 23. 17:08
 10/25 anonim ***** válasza:
82%
Ez sem fog tetszeni: úgy látszik, túl jó dolgod van a párod mellett és keresed a veszélyt? Ne haragudj, de megérdemelnél egy-két jól irányzott pofont, hogy sínre tegyen!
2009. nov. 23. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!