Fiúnév tippek? Vezetéknévhez és a tesók nevéhez is menjen?
Figyelt kérdés
Vezetéknév: Szentmihályi. Tesók neve: Mór és Örs, a hasonló stílus fontos2013. dec. 9. 11:47
41/45 anonim 

válasza:

előző: a Móric ugyanaz, mint a Mór
amúgy csalódtam a GYIK-es közönségben, Szentmihályi a vezetéknév és még senki nem írta be, hogy legyen Mihály? :D
42/45 anonim 

válasza:

Nekem ezek a nevek tetszenek és szerintem illene a családnevetekhez is: Illés, Emőd, Ányos, Ignác, Tétény, Ágoston, Bercel, Benő, Axel, Emil, Elek, Lévi, Nátán, Tádé, Vince
Tudom elég vegyesek, próbáltam a rövidebbeket össze szedni.
43/45 anonim 

válasza:

Nyék! Kedvenc fiúnevem. :) Szentmihályi Nyék
44/45 anonim 

válasza:

43 te örülnél ha Nyéknek hívnának?? O.o
45/45 anonim 

válasza:

44-es, igen, örülnék, ha fiú lennék, de lány vagyok. Nem értem, hogy miért nehéz ezt megérteni. Nekem ez tetszik. Inkább legyen ez a gyerek neve, mint mondjuk Noel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!