Fiúnév tippek? Vezetéknévhez és a tesók nevéhez is menjen?

Ne foglalkozz senkivel. Ezek a nevek /Mór, Örs/legalábbis számomra sokkal jobban tetszenek mint a Vanessza, Jesszika, Yvette és társai.
A Szentmihályi Áron nekem tetszene, igaz nem három betűs, de szerintem jól hangzik.

Fiúk, lányok nagyon kellett nekem ma ez a nevetés!
Annyira jókat írtatok :D
Komolyan: nekem az Etele tetszik (lehet csak azért mert van egy ilyen nevű kedves ismerősöm). Igaz ez nem egy szótagú.

Aba, Bán, Bod, Ete, Kál, Kán, Lél, Ond, Tas, Csát. Nem három betűs de szerintem a Kolos jó választás lenne!
Nem hétköznap nevek, de nem ártana figyelembe venni azt sem hogy nem csak nektek kell hogy tetszen, hanem később a felnőt gyerekednek is, mert könnyen vicc tárgya lehet!

Atya Úristen!!!
Hogy engeded meg magadnak,h.ha már nem a kérdésre válaszolsz,még a gyerekei nevét is lehurrogod?
A te gyereked hogy hívják?
Tamás?Pétes?Kristóf?Anett?Anna?Bori????
Neked mi a "normális"? Jól kérdezte a kérdező!
A saját gyerekednek a nevét te normálisnak tartod?Mert lehet,más nem!
Hogy a kérdésre válaszoljak: nekem tetszik az Elek,Szilas,Benedek Ezek közül választottunk a fiúnknak nevet és nem bántub meg.

Az Örs és a Mór miért rosszabb szerintetek, mint a Réka akit répának, a Mátyás akit matyiznak majd 5. osztálytól kötelező jelleggel, az István akit Pityukának fognak hívni, és még sorolhatnám.
Szerintem egyáltalán nem rossz nevek, a Mór meg még csak nem is igen csúfolható. Mit mondanának rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!