Fiúnév tippek? Vezetéknévhez és a tesók nevéhez is menjen?
Figyelt kérdés
Vezetéknév: Szentmihályi. Tesók neve: Mór és Örs, a hasonló stílus fontos2013. dec. 9. 11:47
2/45 anonim 

válasza:

Hát ne haragudj a másik 2 neve is szörnyű...
3/45 anonim 

válasza:

Álmos, Előd, Ond, Kond, Huba, Tas, Töhötöm :) szerintem is katasztrofa a Mór és Örs név, de ehhez az Ond nagyon paszol.
5/45 anonim 

válasza:

2. vagyok, hogy a kérdésre is válaszoljak :)
Sebestyén, Indár, Mizse, Bese, Bogád, Bulcsu, Előd, Huba, Örkény, Tas, Vajk, Zombor. Mellesleg hogy hogy ilyen neveket adtok a kicsiknek? Semmi bajom a régi magyar nevekkel, de ezek aztán nekem extrémek.
6/45 anonim 

válasza:

Legyen a neve Táltos. Most találtam, ősi magyar név. Illik az előző kettő név "stílusához" és legalább egyszerre lehetne sajnálni mindhárom szerencsétlen gyereket a hülye nevük miatt.
8/45 anonim 

válasza:

Szuper nevek!!!! És a vezetéknév miatt külön irigykedek is.... :-P
Nekünk is hasonló ízlésünk van. :-)
Szerintem ami illene a vezetéknévhez - és ha engem kérdezel, akkor illenie kell a tesók nevéhez is -
Szentmihályi Vajk
Szentmihályi Regő
Szentmihályi Kund
Szentmihályi Bánk
Szentmihályi Gál
és amelyek ismertebb nevek, de illik:
Szentmihályi Zsolt
Szentmihályi Pál
10/45 anonim 

válasza:

Gondolom leginkább ugyanilyen rövid nevet szeretnétek, ami elsőre eszembe jutott az a Tas, de lehetne mondjuk Pál esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!