Melyik név illik jobban a Fátyol vezetéknévhez?
Fiú: Alex,Brendon,Demeter,Dominik,Félix,Eduárdó,Herold,Kamill,Krisztián,Medox, Rajmund,Ruben,Roderik,Rómeó,Zorán
Lány:
Beatrix,Bianka,Debóra,Fanni,Heni,Jázmin,Karen,Lejla,
Letícia,
Loretta,Szendi,Titanilla,Virgínia,
Fiú: Krisztián az egyetlen normális név ezek közül, de a Fátyolhoz különösebben nem illik szerintem. Ami nekem jól cseng az pl. Fátyol Zoltán.
Lányból a Beatrix, Bianka nevekkel nincs gond, a Heni max. teljes, Henrietta formájában lenne jó, a Fanni pedig nagyon szép, de az alliteráló nevek nekem egyáltalán nem tetszenek.
Viszont, mint a fiúnévnél, itt is inkább mély hangrendű nevet választanék mellé: Fátyol Anna, Réka, Nóra
lol Alex a kutyám:DDDDDDd
am legnormálisabb fiúnév a Dominik ezek közül vagy a Krisztián, a többi szerintem szóba se jöhet.
Lánynevek közül a Jázmin a legszebb, a Bianka meg Fanni még elmegy. A többi nem.
Fiúk közül a Krisztián az egyetlen normális a felsoroltjaid közül.
Lánynál: Az nem Heni hanem Henriett(a), Fanni,
Off: 2-es akkor nevezd el a kutyádat Heninek...
Én is a Henriettát szeretném majd adni ha valaha sikerül teherbe esnem és lány lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!