Milyen fiúnév illik a Brázda vezetéknévhez?
Semmiképp se Attila és a többi A-val kezdődő, mert nagyon egybehangzik, "Brázdattila". Eltérő hanglejtésű név lenne (véleményem szerint) a legjobb, ne hangozzon á-a-á-a -nak.
Szerintem leginkább valami msh.-val kezdődő passzolna leginkább, mint ahogy előttem is írták: Viktor, vagy mondjuk a Gergő, Patrik, de nekem még a Máté is tetszik.
Nektek mi tetszik?
Attól is függ egyébként, hogy régies, szép magyar nevet szeretnétek hozzá, vagy valami újabb, esetleg magyarosított, eredetileg külföldi nevet.
Szerintem nem rossz név a Richárd, de próbáld meg, hogy egybe mondod a vezetéknévvel! Nekem így, egyben a kettő nagyon nyelvtörősen hangzik, túl sok benne az R betű.
Valami olyan nevet választanék én is, ami mássalhangzóval kezdődik, viszont egy kicsit lágyabb hangzású. Például: Balázs, Bence, Levente, Bálint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!