Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen fiúnév illik a Brázda...

Milyen fiúnév illik a Brázda vezetéknévhez?

Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Viktor
2013. aug. 2. 20:11
 2/13 anonim ***** válasza:
Balázs,Ottó,László,Olivér
2013. aug. 2. 20:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Péter
2013. aug. 2. 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:

Semmiképp se Attila és a többi A-val kezdődő, mert nagyon egybehangzik, "Brázdattila". Eltérő hanglejtésű név lenne (véleményem szerint) a legjobb, ne hangozzon á-a-á-a -nak.

Szerintem leginkább valami msh.-val kezdődő passzolna leginkább, mint ahogy előttem is írták: Viktor, vagy mondjuk a Gergő, Patrik, de nekem még a Máté is tetszik.

Nektek mi tetszik?

Attól is függ egyébként, hogy régies, szép magyar nevet szeretnétek hozzá, vagy valami újabb, esetleg magyarosított, eredetileg külföldi nevet.

2013. aug. 2. 21:15
 5/13 A kérdező kommentje:
Nekem a Richárd tetszik csak nem tudom jól hangzik e.
2013. aug. 2. 21:20
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz név a Richárd, de próbáld meg, hogy egybe mondod a vezetéknévvel! Nekem így, egyben a kettő nagyon nyelvtörősen hangzik, túl sok benne az R betű.

Valami olyan nevet választanék én is, ami mássalhangzóval kezdődik, viszont egy kicsit lágyabb hangzású. Például: Balázs, Bence, Levente, Bálint.

2013. aug. 2. 22:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik a Richárd, de valóban nehéz egyszerre kiejteni. Képzeld a kisfiadnak kicsi korában nem lesz könnyü kiejtenie a 2-õt együtt.
2013. aug. 2. 23:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Zsolt.
2013. aug. 3. 00:49
 9/13 anonim válasza:
Máté, Norbert, Dávid, Dániel, István, Péter
2013. aug. 3. 13:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, a Richárdban sok az R betű, közel is helyezkedik el egymáshoz, szóval nehéz. Valami lágyabb tényleg jobban hangzana.
2013. aug. 3. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!