Lányom magányos lesz, nem lett volna szabad tanítani neki?
Figyelt kérdés
Férjem a 16 éves lányunkat 10éves korától el kezdte tanítani arra hogy ne hagyja hogy bárki is meg alázza vagy meg bántsa a fejem thai-boxol és tanította olyan fiatalon hogy majd meg tudja magát védeni később még karatéra is be irata a lányom nem ellenkezett nagyon élvezi az edzéseket és régen is élvezte de most három honnapig volt együtt egy sráccal akinek hatalmas önteltsége volt és úgy szakítót vele hogy már egy másik lánnyal együtt volt a lányom nagy szeretettel orron nyomta ököllel háromszor a 17éves fiú sírva és vérző orral szaladt el tőlünk haza és most attól rettegek hogy a lányom ilyen kemény nem tudnak majd rá úgy tekinteni mint a többi lányra és nem fog találni magának párt mert félni fognak tőle vagy semmi okom ettől retegni hogy a lányom magányos lesz?2013. dec. 8. 15:53
11/13 anonim válasza:
Attól mert megütötte a pasit,aki becsapta,megalázta,megcsalta,attól nem lesz magányos.
Én sosem voltam ilyenre tanitva,mégis arconütöttem és tökönrúgtam a pasit,aki megcsalt,megérdemelte.
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem lesz attól önuralomra képtelen, agresszív ember valaki, mert orrba nyomta azt az embert, aki megcsalta és megalázta. Ettől nem lesz magányos a lányod, nincs okod aggódni.
Amúgy én is lány vagyok, és én is thai boxolok. :D
13/13 anonim válasza:
Ki tudja milyen dumával mondta el neki a srác. Ha egyébként nincs ilyen téren vele gond, akkor én elbeszélgetnék vele hogy ez azért ne csinálja. Általában a karate edzéseken megtanítják az embereknek, hogy ne használják fel "hibásan" a tudásuk. Amúgy vagány kiscsaj lehet a lányod :D Szerintem ez gáz a srácnak és megérdemelte és nem lesz magányos, mert mindenki, aki volt hasonló helyzetben ezt gondolná. De azért beszélgess el vele, mert baja lehet belőle. Meg egy kicsit nagyobb önuralmat tanuljon. Az edzője milyen? Mert ő is beszélhetne vele, hátha az hat még jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!