Szerintetek nagy dolog egy szalagavatói afterparty?
Az az igazság, hogy idén érettségizek, ahogy a bátjám is(megbukott így velem együtt, de enm ugyanott. Sok volt a költségvetés ruha meg igazából más semmi. De a két ruha össz kb:60k lehetett. Mentem volna afterpartyra de nemmegyek, mert már a belépőre sincs pénzünk. Szerintetek, később ha idősebb leszek és ismerősök, barátok beszélnek róla hogy nekik milyen volt, megnéznek ha én nem voltam ott az enyémen? Mennék én, ellazulni, de amúgy is a piálásról szól, szóval nem bánom. Meg fogom bánni?
18/F
Semmi fontosról nem maradsz le az afterpary-n. 3 éve volt a szalagavatóm utána mindenki totál részegre itta magát...
Persze utána hallgathatod hogy de jó volt, de ők is megfeledkeznek róla és a homályba vész az egész. Lesznek fontosabb dolgok is ennél :)
Kérdező a 38. válaszodhoz, ha nem is érettségin, de lemerem fogadni, hogy vizsgázni fogsz te még másnaposan menni :D
Kész élmény úgy gyakorlatból vizsgázni, hogy a tanár addig hiszi a csoportról, hogy kihagyták az esti bulit amíg az első embernek fel nem kell állnia a kényelmes székéből (rosszulléttől eltorzult arcok, frusztráltság, türelmetlenség) :D
Nekem nagyon jó osztályom volt, összetartóak voltunk, amúgy is gyakran buliztunk együtt. De a szalagavató utáni buli volt az egyik legemlékezetesebb és legjobb nekem. A legeslegjobb volt a szerenád volt :D
Egyetemi gólyatáborba viszont nem mentem, és nem is bánom. Így a 3. évünkben konkrétan rühellem az évfolyamomat...
Szerintem abszolút társaságfüggő az, hogy mennyire marad emlékezetes egy-egy buli. Ha nincs jó osztályközösség meg széthúzóak, akkor 100%, hogy nem mentem volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!