Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy dolog egy...

Szerintetek nagy dolog egy szalagavatói afterparty?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy idén érettségizek, ahogy a bátjám is(megbukott így velem együtt, de enm ugyanott. Sok volt a költségvetés ruha meg igazából más semmi. De a két ruha össz kb:60k lehetett. Mentem volna afterpartyra de nemmegyek, mert már a belépőre sincs pénzünk. Szerintetek, később ha idősebb leszek és ismerősök, barátok beszélnek róla hogy nekik milyen volt, megnéznek ha én nem voltam ott az enyémen? Mennék én, ellazulni, de amúgy is a piálásról szól, szóval nem bánom. Meg fogom bánni?

18/F

2013. dec. 2. 07:47
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha már voltál bulizni nem maradsz ki semmiből.

Én voltam az enyémen, éjfél körül meguntam a "hangulatot" és szépen hazamentem.

Azóta nem is nagyon került szóba a szalagavató, az új ismerősökkel van közös élmény így nem kell ilyeneket felidézni :)

2013. dec. 2. 12:37
 32/47 anonim ***** válasza:
89%

Szia,

Megértelek tiszta szívemből!

Nekem se "adatott" meg anno a szalagavatói parti anyagiak miatt. De túléltem és megértettem a "dolgokat" mert tudtam, hogy van tőle fontosabb. Egy szűk családi körben is meg lehet ünnepelni a szeretett családdal. Az is emlékezetes lehet úgyan úgy!

Gratulálok az érettségidhez, sok sikert kívánok neked!

2013. dec. 2. 12:38
 33/47 anonim ***** válasza:
62%

Na Kérdező, mit akarsz, már előre gratuláltak az érettségidhez, amit majd fél év múlva fogsz letenni:)))

Egyébként ez nagy mértékben lelki alkat kérdése is, nekem pl. a legelevenebb érettségi emlékem az, hogy szóbeli első napja után elmentem a vizsgán sikeresen túl esettekkel piálni meg lazulni... khmmm, nem kicsit... na ya, csak én a második nap első vizsgázója voltam:)))

Van fogalmad, milyen az, hogy sikeres szóbeli érettségi vizsgát tenni magyar (4) és történelem (5) tantárgyakból, miközben az a legfőbb valódi gondod, hogy jajj, telibe ne vukkozd a vizsgabizottságot az előző esti sör-unikumok hatására??? Na, AZ kérlek embert próbáló feladat, valódi férfimunka:))) (az ofönk, aki történetesen a magyar-történelem szaktanára volt, tehát elvileg ő vizsgáztatott, felállt, és kiment, és az ajtóból mutogatta hogy kitekeri a nyakam - ő ismert, és levette, hogy másnapos vagyok, mint a segg - miközben az érettségi elnök vette át a vizsgáztatást...aki viszont matek-kémiás volt, mondhattam volna a bocibocitarkát is neki, amíg meggyőző képpel, folyamatosan mondom)

Na, nekem, ha szóba kerül a hülye érettségi, általában ez a legtöbbet mesélt kedves történetem... igen, elmeséltem a gyerekeimnek is:))

2013. dec. 2. 13:01
 34/47 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Abszolút kihagyható.
2013. dec. 2. 13:29
 35/47 anonim ***** válasza:
79%
Én anno hatalmasat csalódtam a szalagavatómban, mert úgy képzeltem el, mint ahogy az amerikai filmekben van. Persze az egész a nyomába se ért. Semmit sem fogsz veszíteni, ha kihagyod. Valamint még soha senkivel se beszélgettem a szalagavatómról, pedig már jó néhány éve volt. Ha pedig továbbtanulsz, az egyetemeken van gólyatábor és gólyabál, ahol pótolhatod az egészet.
2013. dec. 2. 13:46
 36/47 anonim ***** válasza:
40%
Persze, egy adott konkrét dolog, buli kihagyása az nem a világ... csak hát szerintem a kérdés alapján joggal lehet attól tartani, hogy a Kérdező az egyetemi gólyatábort ugyanúgy ki fogja hagyni, ugyanezért... stb. És a végén neki az élet fájából csak a keserű gyökerek rágcsálása fog jutni, az elvárásoknak megfelelés, a kötelességek teljesítése, de soha nem fog a munkája gyümölcseihez eljutni... és ha az ember harmincon-, negyvenen évesen jut el oda, hogy suhan el az élet, ő meg elfelejtett élni, hát az igen pocsék érzés...
2013. dec. 2. 14:27
 37/47 anonim ***** válasza:
86%

"megnéznek ha én nem voltam ott az enyémen?"

Ha normálisak, nem úgy fognak megnézni, ha meg nem , akkor mit törődsz velük? Ennyi:) Amúgy én nem voltam az enyémen anno, de hát ha nincs is rá keret meg mittomén, miénkre amúgy valaki azért nem ment, mert túl későn volt és nem volt busza. Meg taxi lehet nem jutott eszébe, vagy nem is szerette annyira az osztályt, nemtom. Vagy lehet, hogy ez a bankettnél volt? Talán barátnőnél tudott volna aludni. Nah, mindegy, én ezt nem tudom, szerintem ez csak egy buli valszeg, én nem vagyok bulizós, szóval hát én nemtom, de nem hiszem, hogy nagyon megbánnád, sztem nincs olyan óriási nagy jelentősége.

2013. dec. 2. 14:41
 38/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a válaszokat, nem gondoltam, volna hogy ennyien válaszolnak. :)

9-es kommentelő nálunk is szét van tagolódva az osztály így nem is számítok egy jó bulira, mert vannak egy páran akik részegen kötekedősek lesznek, nem mintha nentudnám megvédeni magam, de nem akarom kicsapatni magam érettségi előtt.:) Amúgy melyik egyetem gólyatáborában voltál?

32-es kommentelő, köszönöm és remélem hogy összejön.

33-as, vicces a történeted, biztos jó lehetett de én azért nempróbálom ki ha nemgond.

A helyesírásról meg anyit, hogy siettem miközben írtam így nem javítottam ki minden hibámat, gondoltam az ÉRTELMES emberek nem ezen akadnak fönn, de úgy látszik megtalált néhány szerencsétlen provokatív illető. Magyar-nyelvből, aligha fogok megbukni sztem. Amúgy ahogy írtam elmennék, nem mindenki issza szét a máját csak hát így alakult.

2013. dec. 2. 15:03
 39/47 anonim ***** válasza:
62%

"33-as, vicces a történeted, biztos jó lehetett"

Kérdező JÓÓÓ???? Petőfi Apostolának szőlőszem-hasonlatán elmélkedni -hót komoly, ez volt a tételem - miközben azt érzed, hogy ha csak eszedbe jut az alkohol, akkor is mindjárt terítesz???:))) Életem egyik legpokolibb félórája volt - utána rohantam a mosdóba....

"de én azért nempróbálom ki ha nemgond." - ha kipróbálnád, akkor perelnélek be plágiumért:)))

2013. dec. 2. 15:18
 40/47 A kérdező kommentje:
:)
2013. dec. 2. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!