Mit tegyünk? Babát várunk 23 évesen!
Párom szülei és az én szüleim is elég konzervatívak, mindig megszólják a házasságon kívüli gyerekeseket, meg azokat akik terhesen házasodnak.
Párommal mindketten 23 évesek vagyunk, még tanulunk, de már 4 éve egy közös kollégiumi szobában lakunk. Júniusban diplomázunk mindketten. Megtakarításaink vannak ösztöndíjból, diákmunkából, örökségből, kb 2 millió forint kettőnknek összesen.
Félünk elmondani a szüleinknek, hogy gyerekünk lesz, mert megszólnak. Arra is gondoltunk, hogy titokban 2 tanúval összeházasodunk, és akkor egyszerre jelentjük majd be a kettő dolgot. Vagy ez nem jó ötlet?
A titkos esküvő nagyon jó ötlet és jó olcsó is!
Ha a szülőket nem lehet beavatni, akkor nem kell b eavatni!!!
Minek a felesleges veszekedés! Törekedj a nyugodt életre!!!
És gratulálok a baba érkezéséhez!
Azért azt nem hiszem, hogy te júniusban államvizsgázol min. 8 hónapos terhesen :)
Párod mit csinál? Most passzíváltat és megy melózni? Vagy folytatja a sulit?
Hol fogok lakni? Miből fogtok élni? A 2 milla az szinte semmi, ha mellette nincs más fix jövedelem!
Pasid szépen tegye magát passzívra januártól és menjen melózni! Menjetek albérletbe! Egy koliszobába nem lehet szülni!
A szülők meg tutira dobnak egy hátast, hogy ennyi eszetek van! Gratulálok a gyerekhez, itt csak őt lehet sajnálni! :(
"Azért azt nem hiszem, hogy te júniusban államvizsgázol min. 8 hónapos terhesen :)"
Miért? Egyáltalán nem lehetetlen. 36 hetes voltam, amikor államvizsgáztam (közgáz osztatlan). 41+3 -ra szültem.
A 30. hétig még dolgoztam is (gyerek után is visszavettek).
Utólag visszatekintve: kemény volt az igaz, de áldom a fejem, hogy bevállaltam, gyerek mellett sokkal nehezebben ment volna. Több olyat ismerek, akik soha nem "ült vissza az iskolapadba".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!