Szeretném megváltoztatni a keresztnevem,21 éves lány vagyok. Tapasztalatok? Főleg érzelmi alapon érdekel.
Elég, ha annyit írsz, hogy idegenkedsz a nevedtől, nem tudsz vele azonosulni, ezt elfogadják.
A helyedben megkérdeznék néhány véletlenszerű idegent, hogy ki minek tippeli a nevem. Így olyat mondanak, ami illik az arcodhoz - hátha így kiszúrod azt, ami illik is meg tetszik is. A Mercédesz-kaliber egy kicsit durva lenne.
Nem a keresztneveddel van neked bajod, kicsi lány, hanem önmagaddal. Ha a belső problémákon nem változtatsz, teljesen mindegy, hogy milyen nevet akasztasz magadra a régi helyett. Semmi sem fog megváltozni, csak még mélyebbre kerülsz az identitás-problémákban (=ki vagyok én).
Ha 21 évesen komoly pszichés problémáid vannak, akkor tessék elmenni ifjúsági pszichiáterhez! Ő segíthet rajtad. Ha egyetemre jársz, akkor elvileg van annyi eszed, hogy erre már magadnak is rá kellett volna jönnöd. Más névvel nem leszel más ember, csak a személyiséged lesz zavarosabb, mint eddig volt.
De milyen nevet szeretnél?
Átlagosabbat?(pl. Katalin)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!