Van valaki közületek, aki hasonló életet élt? Milyen viselkedés várható tőle?
Ha függő volt és úgy jött le, akkor csak az akar akaraterején fog múlni. Azt javaslom engedd el, jó próba lehet ez neked is neki is, mert ha visszaesik, akár milyen jó ember, sajnos mindig ez lesz, vedd számításba a jövőre nézve. Ha nem lesz baj, akkor jól is alakulhatnak a dolgok.
Ha keményen nyomta, egész életében ott lehet a kisördög a vállán, ha nem végleg elfelejtheti a múltat.
Ha hazaért írj egy privit kíváncsi vagyok én is szia.
Nem tudod, hogyan fog viselkedni. Lehet, hogy megundorodott a drogtól és nem fogja soha többet használni, lehet, hogy nem.
Beszélj vele a félelmeidről. Hogy ne vigyen magával sok pénzt (kártyát meg főleg ne), hogy ne tudják elkéregetni a haverjai a családi megtakarítást.
Viszont ha veled boldog, attól sem kell félned, hogy egyszer belövi magát. Mert akkor úgyis visszamegy hozzád, és megint leszokik hamar.
Bár az is lehet, nem marad ott 5 napig, hanem hamarabb hazajön, mert kényelmetlenül érzi magát a körülmények miatt.
Az én párom is ilyen családból jött,
Pia, apukája verte az anyját, (rendőrségi ügy, anyukája pszichiátriára került, verte a tesóját is, őt csak azért nem, mert meg olt győződve arról, hogy nem is az ő fia..
Menekültek, anyaotthonban laktak.. 5 éves korában elköltöztek, máshova járt oviba, erre nem is emlékszik...sőt...későbbiekre sem, annyi trauma érte.
Mégis visszament az anyja azapjához..az utolsó rendőrségi ügynélőt is kihallgatták, és ott ült, nem tudott mondani semmit, mert kitörölte az agya, pedig a hatóságokat ő hívta ki 11 évesen..azt mondta hogy csak szégyelte magát, hogy nem tud mondani semmit...
Soha nem kapott kezelést ... Az apja azóta meghalt baleset vagy öngyilkosság? Senki nem tudja...
Mégsem vált drogossá iszákossá,tehát sztem ez nem mentség, én nem tudnék így élni, mint te...
A kapcsolatunk elején figyeltem, hogy van-e jele ilyen dolgoknak, mint amiket te írsz...
Mi ritkán utazunk az édesanyjához, ő csak a sok trauma miatt fura...depressziós, mindent magára vesz, komplexusai vannak...nem egyszerű eset...szerencsére a mi eletünket nem befolyásolja az,nhogy ő milyen.
Gyerek nálunk sincs még, de már házasok vagyunk egy párt 5 éve alkotunk
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!