Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósom nem hagy minket...

Anyósom nem hagy minket békén, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már több mint 3 éve vagyunk együtt a párommal, 19 évesek vagyunk és még mindig nem alhatunk egymásnál amikor akarunk csak hétvégente. :S ez valami hatalmi harc valójában az anyósom részéről? természetesen fiús anyósról van szó, az én anyum teljesen békén hagy minket és támogat minket. Meg én azt is furcsálom, hogy náluk az az "elv" működik, hogy amíg a kedvesem ott él azt kell csinálnia amit a szülei mondanak :S ez szerintem közel sem családi szeretet, ha szeretem a gyerekemet nem mondom meg neki hogy mi a jó, ő nem egy idegen albérlő! Nem értem! Ráadásul továbbra sem fogadják el hogy mi együtt vagyunk és ha ott vagyok szinte láthatatlan vagyok. Mit tegyek, hogy ne akadályozzanak minket semmiben és kellemes legyen a hangulat? Párom igyekszik kiállni értünk de elég nehéz még neki is, nem hogy nekem...
2009. nov. 19. 22:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Nagyon egyszerű : menjetek el dolgozni és lakjatok külön (pl. albérletben)."

Pontosan.

2009. nov. 23. 21:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Még egy dolog az előttem szólókhoz kapcsolódva. A párodnak saját maga kell eldöntse, hogy neki a szülei által ajánlott szakma mennyire felel meg, tényleg a hivatása tud lenni-mert ha nem elrontja az életét. Hallgasson a belső hangra és keresse meg azt amit szeretne csinálni. Később már nem hányhatja a szülei szemére a rossz döntést, mindenki a saját életének kovácsa. És igen vannak szülők, akik csupa jószándékból megmondják a tutit, de nem biztos, ogy az a nyerő.

Az oszim azt mondta utolsó oszi órán. 4 fontos dolog van egy ember életébe: hova és mikor születik, mikor hal meg-ezeket nem befolyásolhatja. DE Ki lesz a társa, és mit fog dolgozni, azt igen, és ne basszuk el:)

2009. nov. 24. 07:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Ez tök jó mondás. majd átadom neki :) köszi a válaszokat
2009. nov. 24. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!