Meguntam a páromat, van egy öt hónapos fiunk. Most mi lesz?
ékes példáját láthatjuk ismét ez emberi butaságnak.
kérdem én: mi a jó francért nem lehet védekezni, illetve úgy családot alapítani, hogy megismerjük előtte rendesen a másikat: másfél éves kapcsolat, hát nem egy nagy időtartam mit ne mondjak. persze, ha valakik ennyi idő alatt eljutnak olyan érzelmi és anyagi szintre, hogy a kapcsolatukra nézve pozitív a gyerekvállalás és nem romboló, az dicsérendő, de ebben az esetben sajnos nem erről van szó.
arra is láthatunk eme kérdés kapcsán példát, hogy hogy gondolkodik a mai ember: ami nem kell, rossz, kidobom, elhagyom, "veszek másikat" ahelyett, hogy megpróbálná megjavítani az adott dolgot.
arra lennék kíváncsi, hogy erről beszéltetek-e már a pároddal, hogy az érzéseid felé megváltoztak és ezen javítani kéne, mind neki, mind neked?
felelősség.....ugyan már, köszöni szépen, jól van, csak sajnos a legtöbb ember ennek a szónak már nincs tisztában a jelentésével.
ha úgy döntesz elhagyod a párod, akkor a gyereket is hagyd ott nála, jobb helye lesz szegény gyereknek az apjánál.
Emberek..hétvége van..idióta tinik tanulás helyett itt szórakoznak.Semmit mondó üres indulatkeltő kérdés, és ugyan ilyen kommentek..
Tiszta kamu..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!