Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meguntam a páromat, van egy...

Meguntam a páromat, van egy öt hónapos fiunk. Most mi lesz?

Figyelt kérdés
Sajnos a gyerek nagyon apás, de én a párommal egy légtérben sem nagyon szeretek lenni. Elhagyni nem tudom mert a gyedből nem tudnék két embert eltartani és albérletet fizetni.
2013. nov. 23. 12:30
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
100%
Én a gyereket sajnálom a legjobban :(
2013. nov. 23. 13:14
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Mint egy megunt ruhadarab, megunom, nem kell többet. De párkapcsolat nem így működik!
2013. nov. 23. 13:17
 23/35 A kérdező kommentje:
Szerintetek menjek a gyerekkel anyaotthonba?
2013. nov. 23. 13:31
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem.a gyerek nélkül menj el,hisz azt irod a párod foglalkozik vele,neked akkor ez után se lenne rá időd ha eddig se volt,hidd el jobb lenne nekik.
2013. nov. 23. 13:34
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintünk ostoba vagy, iskolázatlan buta nő, aki gyereket szül meggondolatlanul. Ne menj a gyerekkel sehova, hagyd az apjánál, minek rángatnád magaddal bárhova is, hiszen úgyis ráunsz majd!Menj egyedül, amerre akarsz...
2013. nov. 23. 13:37
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

ékes példáját láthatjuk ismét ez emberi butaságnak.

kérdem én: mi a jó francért nem lehet védekezni, illetve úgy családot alapítani, hogy megismerjük előtte rendesen a másikat: másfél éves kapcsolat, hát nem egy nagy időtartam mit ne mondjak. persze, ha valakik ennyi idő alatt eljutnak olyan érzelmi és anyagi szintre, hogy a kapcsolatukra nézve pozitív a gyerekvállalás és nem romboló, az dicsérendő, de ebben az esetben sajnos nem erről van szó.

arra is láthatunk eme kérdés kapcsán példát, hogy hogy gondolkodik a mai ember: ami nem kell, rossz, kidobom, elhagyom, "veszek másikat" ahelyett, hogy megpróbálná megjavítani az adott dolgot.

arra lennék kíváncsi, hogy erről beszéltetek-e már a pároddal, hogy az érzéseid felé megváltoztak és ezen javítani kéne, mind neki, mind neked?

felelősség.....ugyan már, köszöni szépen, jól van, csak sajnos a legtöbb ember ennek a szónak már nincs tisztában a jelentésével.

ha úgy döntesz elhagyod a párod, akkor a gyereket is hagyd ott nála, jobb helye lesz szegény gyereknek az apjánál.

2013. nov. 23. 13:49
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Emberek..hétvége van..idióta tinik tanulás helyett itt szórakoznak.Semmit mondó üres indulatkeltő kérdés, és ugyan ilyen kommentek..

Tiszta kamu..

2013. nov. 23. 13:50
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Senki se ajánlotta a gyerekotthont. Azt javasoljuk menj el és hagyd a gyereked a párodra, ha már őt szereti jobban.
2013. nov. 23. 14:00
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Lépj le gyerek nélkül, azt hagyd meg az apjának, tudod az egyedülálló, kisgyermekes férfiakra állítólag buknak a nők. Nem fog majd sokáig keseregni miattad, a gyerek jó helyen marad, a párod majd talál kiutat, talpraesettnek tűnik a leírásaidból, te pedig mehetsz amerre látsz, kereshetsz kevésbé "unalmas" embereket akiket megunhatsz ha kedved tartja. Csak egy valamit kérek! Több gyereket már ne szülj, te inkább ne szaporodj...
2013. nov. 23. 14:50
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Túl átlátszó. Ócska, színvonaltalan kamu.
2013. nov. 23. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!