Ismerősöm öt hónapos kisfia nagyon a szivemhez nőtt. Szinte ki sem tenném a kezemből. Nem lesz ebből baj? Nem fog hozzám kötődni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 16:24
2/24 anonim válasza:
Nem a gyerek kötődéséből lehet a baj, hanem abból, hogy az anyja ezt meddig tűri.
3/24 A kérdező kommentje:
Este mindig a mi házunk előtt mennek haza akkor megállnak beszélgetni én kiveszem a babakocsiból az én drágámat és fogom, puszilgatom. Ez kb 1-1,5 óra.
2013. júl. 30. 16:32
4/24 anonim válasza:
Ennyitől nem fog kötődni, de jobb lenne, ha nem puszilgatnád.
5/24 anonim válasza:
szerintem az anyjának már elege lehet belőled
6/24 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de ez már túl sok és beteges. Az anyja helyében nem engedném. Nyilván jóban vagytok, és nem akar megbántani, de gondolj már bele!
Szedd kicsit össze magad, és állj le, különben tuti, hogy az anya kénytelen lesz drasztikusan leállítani téged.
7/24 A kérdező kommentje:
De miért baj, hogy szeretem a kicsit? Tegnap mikor mentem a munkábol haza akkor is kihozta a babát, hogy fogjam egy kicsit. Szóval nem zavarja.
2013. júl. 30. 16:43
8/24 anonim válasza:
Ha nő vagy, lehet a végén a gyerek téged fog elcsábítani nagyobb korában és Ő lesz a férjed.
9/24 anonim válasza:
Mióta csinálod ezt? Lehet egy idő múlva totál ki fog bukni az anyja. Én nem bírnám sokáig.
10/24 A kérdező kommentje:
Imádom a kicsit.
2013. júl. 30. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!