Ha már most 24 évesen egyre több ismerősöm vállal gyereket és ez rosszul érint, ez később csak rosszabb lesz?
a mi osztályunk idén 26 éves, tehát 2006ban érettségiztünk. ebből egyetlen lánynak születik hamarosan gyereke, várandósról nem tudok. nálunk pont ez a meglepetés, bár sejthető volt, hiszen tavaly házasodtak, jó körülmények közt élnek, jó helyre érkezik a csöppség.
nem is értem hova sietsz, bőven ráérsz még. először inkább olyan srácot keress, akivel el tudod képzelni hosszú távon. nem muszáj mindenkinek fiatalon szülni. én sem vágyom még gyerekre, bár azt tudom, h 30 körül már örülnék neki.
egyébként a kedves újdonsült anyukáknak olyan jól megy, h már 24 évesen önerőből el tudnak tartani egy gyereket, van saját lakás, kocsi? merthogy nálunk ez alapfeltétel egy gyerekhez. a semmire nem érdemes szülni, mert nagyot lehet koppanni.
Komolyan másoknak akarod élni az életed? Azért akarsz dolgokat elérni, hogy 30 évesen az osztálytalálkozón legyen mit felmutatni?
(Mellesleg a gyerekszülés a világ legátlagosabb dolga, azzal nem fogsz kitűnni.)
Ne filózz ilyeneken:) Mindenkinek máskor jön el a családalapítás, nem kell siettetni, annak sosincs jó vége.:)
Nekünk is most lesz 15 éves osztálytalálkozónk (30 évesek vagyunk lassan) és 20 főből 3-an vagyunk akinek azóta családja van, a többi férjhez sem ment/meg sem nősült még.
Nekem az lesz a fura, hogy nekem már 8 éves házasság, 2 gyerek, úton a harmadik, a többieknek meg semmi ilyesmi.De nem törvényszerű mikor "kell" férjhez menni, gyerekeket szülni:)
" mindig az jut eszembe ... hogy le vagyok maradva"
...és amikorra a többi liba elválik,
majd te is sietsz leutánozni őket??
Nem kicsit vagy ütődött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!