Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meguntam a páromat, van egy...

Meguntam a páromat, van egy öt hónapos fiunk. Most mi lesz?

Figyelt kérdés
Sajnos a gyerek nagyon apás, de én a párommal egy légtérben sem nagyon szeretek lenni. Elhagyni nem tudom mert a gyedből nem tudnék két embert eltartani és albérletet fizetni.
2013. nov. 23. 12:30
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem lépj le minél előbb egyedül, a gyereket hagyd az apánál. Jobb lesz a párodnak is és a gyereknek is.
2013. nov. 23. 12:44
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
De mit untál meg benne? Hogy nem veled hanem a gyerekkel foglakozik többet, vagy mégis mi a fenét lehet megunni 5hónap után?
2013. nov. 23. 12:45
 13/35 marcsi1978 ***** válasza:
100%
á nem mondod komolyan ez kam kérdés sztem te mért nem játszol vele? hisz te vagy az anyja!!!!
2013. nov. 23. 12:45
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon érdekes. Közölhetnél részleteket. Mióta ismered a párod? Mióta vagytok együtt? Mennyi idős vagy? Gondolom nem betervezett gyerek, ha mégis akkor ezek után mit vársz az élettől? Lesz olyan ember akit nem unsz meg?
2013. nov. 23. 12:48
 15/35 A kérdező kommentje:

Nekem ott van a házimunka a párom pedig szokta vinni sérálni, ismerősökhöz mert neki több ideje van rá.

Ezt nem lehet elmondani, hogy miért untam meg. Gondolom ti is untatok már meg valamit vagy valakit.

2013. nov. 23. 12:49
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem csak a párod, de a gyereked is meguntad. Ostoba, buta liba!Hagy a gyereked a párodnál mind a ketten jobbat érdemelnek nálad!
2013. nov. 23. 12:50
 17/35 A kérdező kommentje:
Lassan másfél éve vagyunk együtt, nem terveztük a gyereket, de megtartottuk.
2013. nov. 23. 12:57
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész velük sétálni, kikapcsolódni?
2013. nov. 23. 13:07
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem hogy a házimunka mellett nem lenne időd foglalkozni a gyerekkel.párom dolgozott,én vittem sétálni a fiamat,és ismerősökhöz,és játszani is volt időm vele.egy ilyen pasit megunni?meguntad hogy ennyi mindenben segit vagy mi???
2013. nov. 23. 13:09
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!

Fél éves kapcsolatba gyereket vállalni, nem vall túl nagy felelősségérzetre.

Több dolgot is tehetsz.

Az egyik, hogy átgondolod, mi ez az érzés benned. Meglehet, hogy depreszió okozza, vagy meg nem beszélt problémák. Ha így érzed, ezen lehet javítani. Habár eleve nem állt a kapcsolatotok szilárd alapokon, hisz fél év kevés ehhez.

A másik, hogy lelépsz. Gyerekkel, vagy anélkül. Habár neked inkább gyerek nélkül kellene.

2013. nov. 23. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!